ΔΗΜΑΡ: Χυδαία και εμετικά τα όσα είπε ο Ντινόπουλος

ΔΗΜΑΡ: Χυδαία και εμετικά τα όσα είπε ο Ντινόπουλος

Οργισμένη αντίδραση της ΔΗΜΑΡ προκάλεσαν οι δηλώσεις του απερχόμενου υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου για τον πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη

Συγκεκριμένα, ο κ. Ντινόπουλος μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση σε ιδιωτικό χώρο, η οποία έχει καταγραφεί σε βίντεο, υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ «πληρώθηκε καλά» για να μην ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να πάμε σε εκλογές.

Ο Αργύρης Ντινόπουλος, αφού κατηγόρησε τον Τσίπρα ότι «ήθελε εκλογές γεναριάτικα», άκουσε κάποιον από τους παρευρισκόμενους να δηλώνει και «ο Κουβέλης», και απάντησε, δίχως να πει αν έχει κανένα σχετικό στοιχείο ή κάποια απόδειξη: «Αυτόν άστον, αυτός πληρώθηκε καλά».

Στην ίδια ομιλία, ο κ. Ντινόπουλος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως οδήγησε τη χώρα σε εκλογές και δεν έχουμε να πληρώσουμε το χαρτί που απαιτείται για ψηφοδέλτια.

Εκμυστηρεύτηκε, μάλιστα, πως ο πρωθυπουργός τον έπαιρνε τηλέφωνο, για να τον ρωτήσει πού θα βρούμε χαρτί και ότι η αγορά της τελευταίας στιγμής κόστισε 50 εκατ. ευρώ.

«Ο πρωθυπουργός και η ΝΔ οφείλουν να αποδοκιμάσουν δημοσίως τον υβριστή – υποψήφιο βουλευτή και πρώην υπουργό Αργύρη Ντινόπουλο για όσα χυδαία και εμετικά είπε σε προεκλογική συγκέντρωση κατά του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλη» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ.

«Αν αδιαφορήσουν, θα είναι συνένοχοι στην πολιτική ανηθικότητα και στη βρωμιά», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΥΡΙΖΑ: «Απαράδεκτα όσα λέει ο Ντινόπουλος»
“Τα όσα απαράδεκτα αναφέρει σε προεκλογική του συγκέντρωση ο πρώην υπουργός Εσωτερικών κ.Ντινόπουλος, όπου μεταξύ άλλων μιλά ακόμα και για χρηματισμό του κ.Κουβέλη, δείχνουν το πολιτικό επίπεδο των στελεχών της ΝΔ και το σημείο στο οποίο έχουν φτάσει οι εκλεκτοί του κ.Σαμαρά λίγες μέρες πριν ο ελληνικός λαός τους δείξει την οριστική πόρτα εξόδου” αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.

Δείτε τις δηλώσεις Ντινόπουλου