Δημόσια έκκληση της Κιμ Καρντάσιαν για τον Κάνιε Γουέστ: «Δίνει μάχη με τη διπολική διαταραχή»

Δημόσια έκκληση της Κιμ Καρντάσιαν για τον Κάνιε Γουέστ: «Δίνει μάχη με τη διπολική διαταραχή»
epa08528691 (FILE) - Kim Kardashian and husband, US rapper Kanye West (R), attend the 2020 Vanity Fair Oscar Party following the 92nd annual Academy Awards ceremony, in Beverly Hills, California, USA, 09 February 2020 (reissued 05 July 2020). Kanye West announced on twitter that he was 'running for president of the United States'. The US will hold presidential elections on November 3, 2020. EPA/RINGO CHIU *** Local Caption *** 55864945 Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο Κάνιε πάσχει από διπολική διαταραχή», έγραψε η Κιμ Καρντάσιαν, περιγράφοντάς τον ως έναν «ευφυή αλλά περίπλοκο άνθρωπο».

Με φόντο το δημόσιο ξέσπασμα του Κάνιε Γουέστ που κάνει τις τελευταίες ημέρες το γύρο του Διαδικτύου η σύζυγος του διάσημου ράπερ, Κιμ Καρντάσιαν είπε ότι υποφέρει από διπολική διαταραχή και ζήτησε συμπόνια και ενσυναίσθηση, καθώς εκείνος και η οικογένειά του προσπαθούν να διαχειριστούν την ασθένειά του.

Η δήλωση της Καρντάσιαν στον λογαριασμό της στο Instagram αποτελεί το πρώτο δημόσιο σχόλιό της έπειτα από εβδομάδες ασυνάρτητων συνεντεύξεων, δημοσίων εμφανίσεων και αναρτήσεων στο Twitter από τον Κάνιε Γουέστ, οι οποίες ήγειραν ανησυχία σχετικά με την ψυχική υγεία του τραγουδιστή.

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο Κάνιε πάσχει από διπολική διαταραχή», έγραψε η πρωταγωνίστρια τηλεριάλιτι, περιγράφοντάς τον ως έναν «ευφυή αλλά περίπλοκο άνθρωπο».

Η Καρντάσιαν δεν αναφέρθηκε στα σχέδια του Γουέστ να θέσει υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2020.

«Εκείνοι που βρίσκονται κοντά στον Κάνιε γνωρίζουν την καρδιά του και κατανοούν ότι οι δηλώσεις του μερικές φορές δεν συμφωνούν με τις προθέσεις του», αναφέρει επίσης η επιχειρηματίας.

Η ανάρτηση της Κιμ Καρντάσιαν ακολουθεί μια ακόμη σειρά από tweet του Κάνιε Γουέστ, μεταξύ άλλων ενός στο οποίο γράφει πως προσπαθεί να πάρει διαζύγιο από την Καρντάσιαν. Το tweet γρήγορα διαγράφηκε.

Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και έχει τέσσερα παιδιά.

Η Κιμ Καρντάσιαν έγραψε πως εκείνη και η οικογένειά της προσπαθούν να βρουν βοήθεια για τον σύζυγό της και μίλησε για το στίγμα και τις παρανοήσεις γύρω από το θέμα της ψυχικής υγείας.

«Ζητώ ευγενικά από τα ΜΜΕ και το κοινό να μας δώσουν τη συμπόνια και την ενσυναίσθηση που χρειαζόμαστε προκειμένου να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε αυτό», τόνισε.