Δημόσιο ντεμπούτο για το μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μιντιακό ντεμπούτο του βασιλικού μωρού πραγματοποιήθηκε σε μία ολιγόλεπτη τηλεοπτική εμφάνιση.

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση έκανε σήμερα Τετάρτη, η βασιλική οικογένεια του Σάσεξ, μετά την πολυαναμενόμενη γέννηση του μωρού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Συγκεκριμένα, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, εμφανίστηκαν για ένα μόνο λεπτό μπροστά από τις κάμερες με τον Δούκα να κρατάει στην αγκαλιά του το νεογέννητο γιο τους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το πριγκιπικό ζευγάρι δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο όπως η Κέιτ Μίντλετον που μετά τις γεννήσεις των παιδιών της εμφανιζόταν με τα νεογέννητα μπροστά από την κλινική και ενώπιον πλήθους φωτογράφων. Η πρεμιέρα του νεογέννητου γιου του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ έγινε δύο μέρες αφότου ήρθε στον κόσμο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ανάμεσα στα τηλεοπτικά κανάλια που βρέθηκαν στο Παλάτι προκειμένου να μεταδώσουν την πρώτη εμφάνιση της οικογένειας θα είναι και το αμερικάνικο κανάλι CBS. Η πρόσκληση της αμερικανικής τηλεόρασης προκάλεσε αίσθηση στη Βρετανία καθώς τα ηνία κατείχε πάντα το BBC. Ωστόσο στο CBS εργάζεται η στενή φίλη της Μαρκλ, Γκέιλ Κινγκ, και αυτό φαίνεται πως διαδραμάτισε κάποιο ρόλο.