Δημοσκόπηση δίνει μεγάλο προβάδισμα στον Κώστα Μπακογιάννη για τον δήμο Αθηναίων

Δημοσκόπηση δίνει μεγάλο προβάδισμα στον Κώστα Μπακογιάννη για τον δήμο Αθηναίων
Ο Κώστας Μπακογιάννης μιλάει σε κόσμο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, για την διεκδίκηση της δημαρχίας της Αθήνας, Αθήνα, Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Στη δεύτερη θέση ο Παύλος Γερουλάνος, ενώ το 59,3% δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημαντικό προβάδισμα καταγράφει ο Κώστας Μπακογιάννης για τον δήμο της πρωτεύουσας, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Opinion Poll, καθώς συγκεντρώνει ποσοστό 33,8%. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Παύλος Γερουλάνος, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το 59,3% των ερωτηθέντων δεν γνωρίζει τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο.

Ενδιαφέρον έχει επίσης το γεγονός ότι το 25,7% δηλώνει αναποφάσιστο για τον ποιον θα ψηφίσει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης ο νυν περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας συγκεντρώνει ποσοστό 33,8% στην πρόθεση ψήφου. Οι ερωτηθέντες στην έρευνα απαντούν ότι δεν έχουν αποφασίσει ακόμη ποιον υποψήφιο δήμαρχο θα ψηφίσουν, σε ποσοστό 25,7%.

Το 8,5% των ερωτηθέντων απαντά ότι θα ψήφιζε τον υποψήφιο με το ΚΙΝΑΛ Παύλο Γερουλάνο, ενώ ακολουθεί στην τρίτη θέση των υποψηφίων ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής, με ποσοστό 7,9%.

Ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος καταλαμβάνει μόλις την πέμπτη θέση, με ποσοστό 6%. Ο προερχόμενος από τη ΝΔ, με μακρά όμως πορεία στην αυτοδιοίκηση στον δήμο της Αθήνας Χρήστος Τεντόμας παίρνει ποσοσό 6,2%.

Ακολουθεί ο Νίκος Σοφιανός του ΚΚΕ με 4,2%, ενώ το 2,5% των ερωτηθέντων απαντά ότι θα επέλεγε την αποχή από τις κάλπες.