Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στις 21 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στις 21 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ
(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Α) συνομιλεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα (Δ), κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στη Βουλή, την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020. Ανοίγει σήμερα ο κύκλος των κατ' ιδίαν συναντήσεων του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει για τις επαφές και τα αποτελέσματα του ταξιδιού του στις ΗΠΑ, σε μια συγκυρία που χαρακτηρίζεται από πολυεπίπεδες εξελίξεις οι οποίες ενισχύουν το ενδεχόμενο διεύρυνσης της ατζέντας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στις 21 μονάδες φτάνει η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ όπως εκτιμά η δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega.

Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει το ποσοστό του 42,5%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να λαμβάνει 21,4%, το Κίνημα Αλλαγής 5%, το ΚΚΕ 4,7%, το ΜέΡΑ 25 3,2% και η Ελληνική Λύση 2,9%. Στο 1,5% κινείται η Χρυσή Αυγή και στο 1% η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Στη δημοτικότητα των πολιτικών ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει θετικές γνώμες κατά 73%, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά κατά 44% και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά 42%.