Δημοσκόπηση Pulse: Στις 10,5 μονάδες η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση Pulse: Στις 10,5 μονάδες η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση η ΝΔ προηγείται στην παράσταση νίκης με 57%.

Με 10,5 ποσοστιαίες μονάδες εμφανίζεται να προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία σε νέα δημοσκόπηση της Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ.

Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία καταγράφει 31,5%, με τον ΣΥΡΙΖΑ στο 22%. Ακολουθούν Χρυσή Αυγή και Κίνημα Αλλαγής στο 6,5%. Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας εμφανίζεται να είναι το τελευταίο κόμμα που εξασφαλίζει την παρουσία του στην επόμενη βουλή με 5,5%.

Τα αντίστοιχα ποσοστά με την αναγωγή επί των εγκύρων διαμορφώνονται ως εξής: Νέα Δημοκρατία 33,5%, ΣΥΡΙΖΑ 23%, Χρυσή Αυγή 7%, Κίνημα Αλλαγής 7%, ΚΚΕ 6%. Πιο κοντά στην είσοδό τους στην Βουλή, εμφανίζονται η Ένωση Κεντρώων και η Ελληνική Λύση με 2%, ενώ αρκετά μακριά από το να πιάσουν το 3% είναι οι ΑΝΕΛ και το Ποτάμι με μόλις 1,5%.

Στην παράσταση νίκης, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 57% έναντι 25% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ καταλληλότερος για πρωθυπουργός σύμφωνα με την έρευνα παραμένει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 36% έναντι 25% του Αλέξη Τσίπρα και 32% που συγκεντρώνει η επιλογή «κανένας».