Δυναμική εκπροσώπηση της Ελλάδας στην έκθεση Fruit Logistica

Δυναμική εκπροσώπηση της Ελλάδας στην έκθεση Fruit Logistica

Στόχος οι επαγγελματικές συμφωνίες με Γερμανούς και διεθνείς εμπόρους φρούτων και λαχανικών.

Με 26 ελληνικές επιχειρήσεις, εκ των οποίων έντεκα μέσω της ομαδικής συμμετοχής, του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών, θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στη διεθνή έκθεση Fruit Logistica, 5- 7 Φεβρουαρίου, στο Βερολίνο.

Στόχος είναι να υπάρξουν επαγγελματικές συμφωνίες με Γερμανούς και διεθνείς εμπόρους φρούτων και λαχανικών. Το ελληνικό περίπτερο θα επισκεφθούν στα εγκαίνια της έκθεσης, στις 5 Φεβρουαρίου, ο ομοσπονδιακός υπουργός Επισιτισμού και Γεωργίας Χανς Πέτερ Φρίντριχ και ο διευθύνων σύμβουλος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου Κρίστιαν Γκέκε.

Διαβάστε ακόμη: Άνοδος στις εξαγωγές φρούτων και λαχανικών για τέταρτη χρονιά

Η Fruit Logistica αναμένεται να σημειώσει νέο ρεκόρ συμμετοχής με περισσότερους από 55.000 επισκέπτες και πάνω από 2.500 εκθέτες απ’ όλο τον κόσμο. Η έκθεση διοργανώνεται κάθε Σεπτέμβριο και στην Ασία, δίνοντας στις επιχειρήσεις την ευκαιρία να προωθήσουν τα προϊόντα τους στην ασιατική αγορά.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, αναφέρει ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.fruitlogistica.de για να ενημερωθεί για το πλήρες πρόγραμμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ