Δυναμική η παρουσία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στην έκθεση HORECA 2016

Δυναμική η παρουσία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στην έκθεση HORECA 2016
Photo:

Περισσότερους από 40.000 επισκέπτες προσέλκυσε το περίπτερο της εταιρείας.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έδωσε δυναμικό “παρών” στη Διεθνή Έκθεση HORECA 2016, τη μεγαλύτερη έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των κλάδων του τουρισμού και της μαζικής εστίασης. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε μεταξύ 12 και 15 Φεβρουαρίου, στο εκθεσιακό κέντρο “Metropolitan Expo”, με τη συμμετοχή περισσότερων από 120.000 επισκεπτών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στη φετινή HORECA, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία συμμετείχε με ένα περίπτερο που κέρδισε τις εντυπώσεις, προσελκύοντας πάνω από 40.000 επισκέπτες, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από κοντά για το ευρύ χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της εταιρείας, αλλά και για τις λύσεις που προσφέρει στους επαγγελματίες του κλάδου.

Στο περίπτερο της εταιρείας πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι 12 μπίρες που παράγει η Αθηναϊκή Ζυθοποιία εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, με βάση 100% ελληνικές πρώτες ύλες, καθώς και οι νέες, καινοτόμες προτάσεις της, οι οποίες υποστηρίζουν πολλές και διαφορετικές περιστάσεις κατανάλωσης. Ταυτόχρονα, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, αναδείχθηκε η ξεκάθαρη εστίαση της εταιρείας στον επαγγελματία, μέσω μίας πληθώρας σύγχρονων λύσεων, όπως η νέα μέθοδος online παραγγελιοληψίας, αλλά και τα επαγγελματικά συστήματα ψύξης και σερβιρίσματος, τα οποία βασίζονται στην πλέον φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιάννης Ταβλαρίδης, διευθυντής Trade Marketing της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, για ακόμη μία χρονιά, συμμετείχε στη διεθνή έκθεση HORECA 2016. Η έκθεση έκλεισε φέτος 11 χρόνια διοργάνωσης, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο σε πλήθος επισκεπτών. Η συμμετοχή μας είχε στόχο να παρουσιάζει τα νέα καινοτόμα προϊόντα μας στους συνεργάτες, αλλά και, γενικά, στους επαγγελματίες του κλάδου. Η συνεχής επένδυση στην καινοτομία και η χρήση πρώτων υλών από την Ελλάδα αποτελούν, μεταξύ άλλων, βασικούς άξονες στρατηγικής της εταιρείας μας. Ευχαριστούμε τους 40.000 επαγγελματίες που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας, γνωρίσαν και απόλαυσαν υπεύθυνα τα προϊόντα μας».