Δυνατό «comeback» για τη Samsung με το νέο Galaxy Note 8

Παρά τα προβλήματα που είχε με το Galaxy Note 7, η εταιρεία θα διατηρήσει το όνομα της νέας συσκευής.

Οι φήμες όπως φαίνεται επιβεβαιώθηκαν μετά τις προσκλήσεις που έστειλε η Samsung για την παρουσίαση του νέου Galaxy Note 8 σε ειδική εκδήλωση που ετοιμάζει στη Νέα Υόρκη.

Παρά τα προβλήματα που είχε με το Galaxy Note 7, η εταιρεία θα διατηρήσει το όνομα της νέας συσκευής η οποία αναμένεται να έχει βελτιώσεις τόσο στο σχεδιασμό του όσο και στις επιδόσεις του.

Οι φήμες θέλουν το Galaxy Note 8 να διαθέτει οθόνη 6,3 ιντσών με ελάχιστα περιθώρια στα πλάγια της συσκευής όπως δηλαδή συμβαίνει και με το Galaxy S8 ενώ στο εσωτερικό του θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 835, 6GB μνήμη RAM και μπαταρία με χωρητικότητα αυτή τη φορά 3.300mAh.

Φυσικά θα διαθέτει, όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις του, το αδιάβροχο πλέον S-Pen stylus, το οποίο αναμένεται να έχει ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια.

Μέχρι στιγμής, η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει κάποια από τις φήμες οπότε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση του Galaxy Note 8 που θα γίνει στις 23 Αυγούστου στις 18.00 (ώρα Ελλάδος) μέσα από το επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.