Dino Michael για το «νέο Hilton»: Ήταν η κατάλληλη στιγμή να συστήσουμε τα luxury brands του Ομίλου μας στην Ελλάδα

Dino Michael για το «νέο Hilton»: Ήταν η κατάλληλη στιγμή να συστήσουμε τα luxury brands του Ομίλου μας στην Ελλάδα
Ο Aντιπρόεδρος των Luxury Brands της Hilton μιλάει αποκλειστικά στο Fortune Greece στον απόηχο της πρόσφατης ανακοίνωσης για την άφιξη των brands Conrad και Waldorf Astoria στην Ελλάδα - Τα σχέδια και τα νέα projects που έρχονται στην ελληνική αγορά.

Συνέντευξη στον Κώστα Παναγάκη, Founder & CEO Travelworks Public Relations

Dino Michael | Hilton | Senior Vice President and Global Category Head, Luxury Brands

Ο Dino Michael, είναι από εκείνα τα στελέχη που σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή με την αμεσότητά τους, αλλά και την ουσιαστική γνώση του luxury segment στο οποίο δραστηριοποιείται. Πριν από μερικούς μήνες μιλήσαμε μαζί για τα σχέδια των Luxury Brands της Hilton (Waldorf Astoria, Conrad και LXR Hotels & Resorts), όταν και εξήγησε ξεκάθαρα, μεταξύ άλλων, το focus του Group στην ελληνική αγορά. Στον απόηχο της πρόσφατης κοινής ανακοίνωσης του Ομίλου Hilton με την Ιονική Ξενοδοχειακή για την έλευση των Conrad, Conrad Residences και Waldorf Astoria Residences στην Ελλάδα μιλάμε ξανά μαζί για τη συμφωνία, τον συμβολισμό της νέας αυτής επένδυσης, αλλά και τις μελλοντικές κινήσεις του πολυεθνικού κολοσσού στην Ελλάδα.

Dino, η πρόσφατη ανακοίνωση σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής στη συνεργασία Hilton και  Ιονικής Ξενοδοχειακής. Ποιοι ήταν οι βασικοί παράγοντες επιτυχίας στη μέχρι τώρα συνεργασία σας, που οδήγησαν και τα δύο μέρη στη νέα αυτή συμφωνία με τα brand Conrad και Waldorf Astoria;

Η Ιονική Ξενοδοχειακή είναι ένας μακροχρόνιος εταίρος της Hilton και προσεγγίσαμε αυτήν τη συμφωνία με ένα κοινό όραμα για την ευκαιρία που προσφέρει αυτό το επενδυτικό πρόγραμμα redevelopment. Το Hilton Athens φέρει μια απίστευτη κληρονομιά και κρίθηκε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να συνεργαστούμε με την Ιονική Ξενοδοχειακή για να συστήσουμε τα luxury brands του Ομίλου μας στην Ελλάδα.

Πριν από μερικούς μήνες, στη συνέντευξη που μας είχες παραχωρήσει στο Fortune Greece ανέφερες ότι η Ελλάδα ήταν έντονα στο “ραντάρ” της Hilton με έμφαση στον τομέα των resorts. Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση που φέρνει στη χώρα τα brands Conrad & Waldorf Astoria, ποιο είναι εκείνο το brand που νιώθεις ότι λείπει από τον ελληνικό προορισμό, ενώ του ταιριάζει απόλυτα;

Εν συντομία θα έλεγα ότι η Ελλάδα προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες για όλα τα brands μας και βρισκόμαστε σε ενεργές συζητήσεις για μια σειρά από προορισμούς σε όλη τη χώρα. Η απίστευτη κληρονομιά και ο πλούσιος πολιτισμός της Ελλάδας σε συνδυασμό με τη σημαντική φυσική ομορφιά της, την καθιστούν κορυφαίο προορισμό για διεθνείς επισκέπτες στο κομμάτι του leisure, ενώ ταυτόχρονα είναι και σημαντικός επιχειρηματικός κόμβος, επομένως υπάρχει περιθώριο για ξενοδοχεία που προσελκύουν corporate travellers. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις δυνατότητες ανάπτυξης της χώρας και τον ρόλο που συνεχίζει να παίζει η Hilton στην ελκυστικότητα της Ελλάδας ως παγκόσμιου προορισμού.

Ποια θεωρείς ότι είναι η σημασία της επένδυσης που ανακοινώθηκε τόσο για το brand όσο και για τον προορισμό ειδικά κατά το συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο που θα πραγματοποιηθεί.

Η σημαντική επένδυση της Ιονικής Ξενοδοχειακής επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην ελληνική αγορά και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να φέρουμε τα luxury brands της Hilton σε ένα τόσο συναρπαστικό προορισμό.

Τι μας επιφυλάσσει η Hilton στο εγγύς μέλλον; Θα αποτελέσει η ελληνική αγορά το υπόβαθρο για άλλη μια επένδυση της Hilton τα επόμενα χρόνια;

Ανυπομονούμε για μια σειρά από συναρπαστικά projects στους επόμενους μήνες, συμπεριλαμβανομένου του ανοίγματος του πρώτου μας ξενοδοχείου στη Σαντορίνη, του Sea Breeze Santorini Beach Resort, Curio Collection by Hilton, το οποίο αναμένεται να υποδεχτεί τους πρώτους του επισκέπτες τον Μάιο. Αυτό το ξενοδοχείο θα είναι ένα νέο εντυπωσιακό resort και θα πλαισιώσει το πρώτο μας ξενοδοχείο Curio στην Ελλάδα, το The Royal Senses Resort Crete, Curio Collection by Hilton, που άνοιξε φέτος. Κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία και αναμένουμε να ανακοινώσουμε επιπλέον έργα στο άμεσο μέλλον.

Διαβάστε σχετικά:

Αλλάζει σελίδα και ονομασία το ιστορικό ξενοδοχείο Hilton – Νέα επένδυση 130 εκ. ευρώ