Δυο μεγάλες διακρίσεις για τον Όμιλο Sani Resort/ Ikos Resorts στα Connoisseur Circle Hospitality Awards

Δυο μεγάλες διακρίσεις για τον Όμιλο Sani Resort/ Ikos Resorts στα Connoisseur Circle Hospitality Awards

 Το Ikos Andalusia αποσπά τη διάκριση «Newcomer Luxury All Inclusive Resort Europe» για το καλύτερο νέο luxury all-inclusive resort στην Ευρώπη, μετά από επιλογή των ειδικών του Connoisseur Circle. Παράλληλα, το Sani Resort διακρίνεται με άλλο ένα βραβείο ως κορυφαίος προορισμός για πολυτελείς οικογενειακές διακοπές, με τη βράβευσή του στην κατηγορία «Best Hospitality Innovative Family Resorts» για τα πιο πρωτοποριακά ξενοδοχειακά συγκροτήματα για οικογένειες.

Τα βραβεία φιλοξενίας Connoisseur Circle Hospitality Awards θεωρούνται από τα πιο αξιόπιστα στον κόσμο στον τομέα του τουρισμού. To Connoisseur Circle από τα κορυφαία γερμανόφωνα περιοδικά που απευθύνεται αποκλειστικά σε luxury travelers, εξερευνώντας αποκλειστικούς προορισμούς ανά τον κόσμο και απευθυνόμενο στη γερμανόφωνη ταξιδιωτική ελίτ της Ευρώπης.

Μεταξύ πολλών ισχυρών υποψηφιοτήτων προτεινόμενων από μια έμπειρη ομάδα αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΜΜΕ, ταξιδιώτες και επαγγελματίες του κλάδου, η 15μελής κριτική επιτροπή του Independent Travel Board Connoisseur απένειμε τα συγκεκριμένα βραβεία στο Ikos Andalusia και στο Sani Resort, αναγνωρίζοντας τα ως κορυφαίους προορισμούς διακοπών στον κόσμο, επιβεβαιώνοντας τη θέση τους στον παγκόσμιο χάρτη της πολυτελούς φιλοξενίας.

Οι τελευταίες διακρίσεις για τα πολυβραβευμένα ξενοδοχεία του χαρτοφυλακίου του Ομίλου Sani αποτελούν περαιτέρω αναγνώριση της απαράμιλλης ποιότητας φιλοξενίας που παρέχουν στον επισκέπτη.