Διψήφιο ποσοστό αύξησης των επισκεπτών της φετινής ΔΕΘ από τις 8/9 μέχρι και τις 12/9

Διψήφιο ποσοστό αύξησης των επισκεπτών της φετινής ΔΕΘ από τις 8/9 μέχρι και τις 12/9

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ενόψει του Σαββατοκύριακου η ΔΕΘ «ανεβάζει ρυθμούς» ως προς την επισκεψιμότητα. 

Αύξηση σε διψήφιο ποσοστό σημείωσε από την πρώτη ημέρα της 83ης ΔΕΘ μέχρι και την Τετάρτη ο αριθμός των επισκεπτών που πέρασαν τις πύλες της διοργάνωσης, με το ενδιαφέρον των επισκεπτών διαχέεται σε όλα τα περίπτερα, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας ΔΕΘ-Helexpo AE.

Μάλιστα, συνεχίζει η ανακοίνωση, ενόψει του Σαββατοκύριακου η ΔΕΘ «ανεβάζει ρυθμούς» ως προς την επισκεψιμότητα. «Από την τεχνολογία και την καινοτομία μέχρι τη γαστρονομία και την ομορφιά και από την εκπαίδευση και τη μηχανοκίνηση μέχρι την ενέργεια και την επιχειρηματικότητα, η 83η ΔΕΘ καλύπτει ένα ευρύ πεδίο αντικειμένων, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να βρει μεταξύ πολλών επιλογών αυτό που το ενδιαφέρει» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Στο μεταξύ, sold out ήταν το χθεσινό «The Mindspark», όπου ο global brand strategist, Peter Economides, ο marketing & business development leader, Tom Katsioulas από τη Silicon Valley και ο θεμελιωτής του αθωνικού management, Θοδωρής Σπηλιώτης, μοιράστηκαν τα μυστικά τους με το κοινό. Χθες τα masterclasses του «The Mindspark» πραγματοποιήθηκαν στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης.