Disney Media Sales & Partnerships Greece: Απεριόριστες ευκαιρίες προβολής με επίκεντρο τη φαντασία!

Disney Media Sales & Partnerships Greece: Απεριόριστες ευκαιρίες προβολής με επίκεντρο τη φαντασία!
Ανακαλύψτε τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρει το τμήμα Disney Media Sales & Partnerships της The Walt Disney Company Greece, η ομάδα πίσω από αμέτρητες συναρπαστικές συνεργασίες διαφημιστικής προβολής σε linear, digital και social media.

Το Disney Media Sales & Partnerships (DMSP) αποτελεί τμήμα της The Walt Disney Company Greece (TWDC GR) και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις διαφημιστικής προβολής σε linear, digital και social media, μέσω των brands FOX, FOX Life και National Geographic.

Το DMSP είναι μια δυναμική ομάδα με ενθουσιασμό και πάθος για τη δημιουργία εξειδικευμένων λύσεων για τα brands των πελατών, με στόχο τη βέλτιστη προβολή τους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τον στοχευμένο προγραμματισμό της κάθε καμπάνιας, των δημιουργικών συνεργασιών, αλλά και μέσα από τις δυνατότητες που προσφέρει το διαφημιστικό portfolio μιας εταιρείας όπως η Disney.

Η ΟΜAΔΑ DISNEY MEDIA SALES & PARTNERSHIPS GREECE Ελένη Παπαδοπούλου, Γιάννης Παπαδημητρίου, Μαρία Δελλαπόρτα, Νάντια Δεμίρη.

«Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες στη The Walt Disney Company Greece. Μέσω του Disney Media Sales & Partnerships διασφαλίζουμε ένα ισχυρό αποτέλεσμα.» αναφέρει χαρακτηριστικά η διευθύντρια του τμήματος, Νάντια Δεμίρη.

Τα μέσα που αξιοποιεί το DMSP ποικίλουν. Κατ’ αρχάς τα brands μπορούν να προσεγγίσουν πάνω από 1 εκατομμύριο σπίτια με την προβολή ελεύθερων spot ή tailor made δημιουργικών συνεργασιών και παραγωγών στα συνδρομητικά κανάλια FOX, FOX Life και National Geographic, καθώς αυτά μεταδίδονται ταυτόχρονα σε όλες τις συνδρομητικές πλατφόρμες στην Ελλάδα (Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision) αλλά και σε Κύπρο και Μάλτα.

Επιπλέον, το δίκτυο της The Walt Disney Company στο YouTube, με εκατοντάδες κανάλια στη διάθεσή του και μέσο όρο 14 εκατ. μηνιαίων impressions στην Ελλάδα, δίνει στους διαφημιζόμενους τη μοναδική ευκαιρία αποκλειστικής στόχευσης σε ένα απαιτητικό κοινό που αναζητά μόνο το κορυφαίο περιεχόμενο.

Τέλος, μέσα από τα social media της The Walt Disney Company Greece, τα διαφημιζόμενα brands έχουν τη δυνατότητα να προβληθούν και να προχωρήσουν σε δημιουργικές tailor made digital καμπάνιες.

Τι κερδίζουν οι διαφημιζόμενοι που επιλέγουν τα κανάλια της TWDC GR για την προβολή τους;

Κορυφαίες, ειδικά σχεδιασμένες διαφημιστικές λύσεις που προσεγγίζουν ένα απαιτητικό και δυναμικό κοινό που ακολουθεί όλες τις τελευταίες τάσεις. Σημαντικό πρόσθετο πλεονέκτημα αποτελεί η προβολή στο αγαπημένο συνδρομητικό κανάλι του γυναικείου κοινού στην Ελλάδα, το FOX Life.

Οι δυνατότητες που  προσφέρονται πολλές.

Το τμήμα DMSP λειτουργεί σαν one-stop destination για τη δημιουργία καινοτόμων διαφημιστικών προτάσεων που περιλαμβάνουν χορηγίες σειρών, συνδέοντας τα διαφημιζόμενα brands με κορυφαίες Αμερικανικές σειρές, branded IDs με 2D ή 3D προσέγγιση αλλά και digital παρουσία μέσω των social media της TWDC GR και των διαθέσιμων YouTube καναλιών με εξατομικευμένες καμπάνιες και online διαγωνισμούς. Βασικός πυλώνας είναι οι ειδικά σχεδιασμένες, για τις ανάγκες του κάθε brand, spot campaigns που παρέχουν μια ευρεία γκάμα επιλογών, από premium placements έως χορηγία αποκλειστικού break.

«Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες στη The Walt Disney Company Greece. Μέσω του Disney Media Sales Partnerships διασφαλίζουμε ένα ισχυρό αποτέλεσμα.» aναφέρει χαρακτηριστικά η διευθύντρια του τμήματος, Nάντια Δεμίρη.

Συνεργασίες όπως αυτή με τον Όμιλο Σαράντη μέσω της δημιουργίας original content με short form videos που προβλήθηκαν τόσο στα τηλεοπτικά όσο και στα digital κανάλια της TWDC GR προσφέρουν μια ξεχωριστή σύνδεση και αμεσότητα με το κοινό.

Τα Brand Partnerships έρχονται να προστεθούν στις δημιουργικές διαφημιστικές επιλογές των καναλιών της TWDC GR, επεκτείνοντας τη συνεργασία πέραν του περιεχομένου της μικρής οθόνης, καθώς μέσα από αυτά προσφέρεται η δυνατότητα διαφημιστική σύνδεσης με παγκόσμιους κινηματογραφικούς τίτλους σε τηλεοπτικό, online αλλά και offline περιβάλλον. Για παράδειγμα, με αφορμή την παγκόσμια συνεργασία της Samsung με την νέα ταινία της Disney «Star Wars: Skywalker η Άνοδος» που κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες πριν  τη περίοδο των Χριστουγέννων, δημιουργήθηκε ένα μοναδικό Graphics ID με αποκλειστικά πλάνα από τη ταινία και τη παρουσίαση του νέου Samsung Galaxy Star Wars Special Edition.

Μια ακόμα εμπνευσμένη συνεργασία ήταν του National Geographic με την Coca-Cola για την καμπάνια #NEVERSETTLE. Η συνεργασία ενισχύθηκε δημιουργικά μέσω tailor-made spot με 3D elements, που προβλήθηκε αποκλειστικά στο National Geographic.

Το νέο, δυναμικό digital εργαλείο του διαφημιστικού portfolio της TWDC GR είναι η αξιοποίηση του περιεχομένου στα επίσημα YouTube κανάλια Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, FOX, ESPN και National Geographic ως official partner, οδηγώντας σε μια στοχευμένη, μετρήσιμη και άκρως αποτελεσματική προβολή.

Περιηγηθείτε στον κόσμο του DMSP μέσα από τη  σελίδα στο Facebook www.facebook.com/DMSPGreece/ και το κανάλι στο Vimeo vimeo.com/dmspgreece