Disrupt Startup ScaleUP: Η Ελλάδα μπαίνει δυναμικά στο «παιχνίδι» της επιχειρηματικότητας

Disrupt Startup ScaleUP: Η Ελλάδα μπαίνει δυναμικά στο «παιχνίδι» της επιχειρηματικότητας

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Disrupt Startup ScaleUP θα «παρελάσουν» στην χώρας μας οι καλύτερες startupers. 

Οι καλύτερες startupers της NA Ευρώπης, του Ισραήλ και της Τουρκίας θα δώσουν για πρώτη φορά φέτος το παρόν στην εκδήλωση Disrupt Startup ScaleUP, στις 15 και 16 Νοεμβρίου, με σκοπό να για να πάρουν μέρος στον περιφερειακό τελικό του διαγωνισμού Get In the Ring.

Η ομάδα που θα έχει την πιο καινοτόμα και δυνατή ιδέα θα είναι εκείνη που θα πάρει το εισιτήριο για τους «Ολυμπιακούς των startups», που πρόκειται να διεξαχθούν στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας στις 21 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, τα καλύτερα startup απ’ όλο τον κόσμο θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα, για να αναμετρηθούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα για τον πρωτογενή τομέα, Future Agro Challenge, διεκδικώντας επενδύσεις, ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ.

Το Future Agro Challenge αποτελεί μία από τις κεντρικές εκδηλώσεις, που έχει υιοθετήσει η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας, ο τελικός της οποίας θα πραγματοποιηθεί στο Disrupt Startup ScaleUP.

Σημειώνεται ότι οι Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC) – πρωτοβουλία που στόχο έχει τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος που ενισχύει και προάγει την καινοτομική επιχειρηματικότητα, εστιάζοντας στη νεοφυή επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια – και οι δράσεις τους για την ενίσχυση του νέου επιχειρηματικού οικοσυστήματος στην Ελλάδα παρουσιάζονται σήμερα στην παγκόσμια έκδοση των Financial Times, σε ένα ειδικό ένθετο αφιερωμένο στις σημαντικότερες πρωτοβουλίες, παγκοσμίως, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας.

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς που μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια καταφέραμε να βάλουμε την Ελλάδα στο χάρτη της διεθνούς startup σκηνής», δήλωσε ο Μιχάλης Στάγκος, συνιδρυτής των ID-GC.