Δείτε ποιοι είναι οι επιχειρηματίες της χρονιάς

Δείτε ποιοι είναι οι επιχειρηματίες της χρονιάς

Η Ernst & Young αναδεικνύει τους καλύτερους επιχειρηματίες που ξεχώρισαν σε θέματα καινοτομίας, αποφασιστικότητας και ομαδικότητας.

Η Ernst & Young, η εταιρεία παροχής συμβουλών και υπηρεσιών επί φορολογικών θεμάτων και θεμάτων διοίκησης, επέλεξε τους καλύτερους επιχειρηματίες για το 2015 από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοποίησης – όπως χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, τις κατασκευές, και την ανάπτυξη ψηφιακών παιχνιδιών .

O Jon Hooper, event director της εταιρείας δήλωσε πως ο καθένας από τους 17 επιχειρηματίες που κέρδισαν μια θέση στη λίστα «Entrepreneur of the Year 2015» ξεχώρισε στους τομείς της καινοτομίας , έδειξε αποφασιστικότητα σε καίρια ζητήματα και επιχειρηματικό πνεύμα.

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν συμβάλει σημαντικά στη δημιουργία θέσεων εργασίας, προωθούν την παραγωγικότητα και εμπνέουν τους άλλους με τη συμπεριφορά τους.

Στις 18 Αυγούστου οι επιχειρηματίες θα εμφανιστούν ενώπιον της κριτικής επιτροπής η οποία θα αναδείξει τον κορυφαίο επιχειρηματία σε κάθε τομέα (προϊόντα, υπηρεσίες, τεχνολογία και αναδυόμενες βιομηχανίες). Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 21 Αυγούστου.

Η διαδικασία θα επαναληφθεί στις 14 Οκτωβρίου όπου και θα αναδειχτεί ο κορυφαίος επιχειρηματίας στα βραβεία που θα λάβουν χώρα στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.

Οι φιναλίστα του EOY 2015 είναι:

Andrew Barnes (Perpetual Guardian)
Benjamin Dellaca (CerebralFix)
Daniel Gudsell (Abodo Wood)
Craig Jones (Corbel Construction)
Craig Hickson (Progressive Meats)
Chris Heaslip (Pushpay)
Eliot Crowther (Pushpay)
Hamish Kennedy (Compac)
Paul Lloyd (Apollo Projects)
Chris Pescott (Perceptive Research)
Katie Phillipps (Provincial Childcare Holdings)
John-Daniel Trask (Mindscape)
David Trubridge (David Trubridge Design)
Carmen Vicelich (Data Insight)
John Wikstrom (Magic Memories)
Wayne Wright (BestStart)
Grace Xue (Lighthouse at-home Childcare)

* Οι επιχειρηματίες αφορούν την αγορά της Νέας Ζηλανδίας