Δείτε πως δε θα αγνοήσει κανείς ξανά τα email σας

Δείτε πως δε θα αγνοήσει κανείς ξανά τα email σας

Τρόποι για να συντάξετε ένα μήνυμα που θα κάνει τους πάντες να θέλουν να το διαβάσουν.

Ένα εταιρικό email λαμβάνει εκατοντάδες, σε περίπτωση λοιπόν που θέλετε να λάβετε άμεσα κάποια απάντηση θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον του παραλήπτη σας ώστε να πάρετε την πολυπόθητη απάντηση.

Παρακάτω θα βρείτε πρωτότυπες εισαγωγές μηνυμάτων που σίγουρα θα θέσουν το email σας σε προτεραιότητα.

1. «Καλά νέα…»
Όταν οι περισσότερες ειδήσεις που ακούμε είναι δυσάρεστες ποιος δε θα θέλει να διαβάσει ένα μήνυμα που υπόσχεται καλά νέα; Δώστε στον παραλήπτη το χαρμόσυνα νέα.

2. «Έχω την απάντηση που θέλετε…»
Συνεχίστε και δώστε την απάντηση που υποσχεθήκατε. Μπορεί να θυμίζει λίγο σχολείο όπου τα παιδιά ήθελαν να δείξουν πως έχουν την απάντηση, αλλά όλοι θέλουν μια βοήθεια «εξ ουρανού».

3. «Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας…»
Η εισαγωγή αυτή προδιαθέτει τον άλλον πως θα διαβάσει ένα μήνυμα σύντομο και στοχευμένο χωρίς περαιτέρω πληροφορίες που μπορεί να είναι ασήμαντες. Ο χρόνος είναι χρήμα και σίγουρα ένα τέτοιο μήνυμα θα διαβαστεί.

4. «Επείγον…»
Πρόκειται για ένα «παλιό» κόλπο αλλά πάντα πιάνει, αφού όλοι φοβούνται μήπως πρόκειται για κάποιον επείγον μήνυμα και το αγνοήσουν. Προσοχή: Για να μη βρεθεί το email σας κατευθείαν στον κάδο απορριμμάτων καλό θα ήταν να πρόκειται για ένα σημαντικό μήνυμα, αλλιώς τουλάχιστον θα το έχουν διαβάσει!

5. «Θα ξεκινήσω ζητώντας σας συγγνώμη…»
Το μήνυμα αυτό δίνει στον παραλήπτη να καταλάβει πως πρόκειται να αναλύσετε κάποιο πρόβλημα για το οποίο η ευθύνη είναι δικιά σας. Ποιος δε θέλει να διαβάσει κάτι για το οποίο δε φέρει καμία ανάμειξη;

6. «Αυτό το μήνυμα θα σας φτιάξει την ημέρα…»
Η εργασία είναι κουραστική και αυτό το μήνυμα υπόσχεται να δώσει λίγη χαρά στην ημέρα του παραλήπτη. Σίγουρα θα το διαβάσει, λοιπόν!

7. «Μόλις τελείωσα την έρευνα μου για την εταιρεία σας…»
Ένα email από κάποιον που έχει διαθέσει χρόνο για να κάνει έρευνα για τον παραλήπτη είναι πάντα ευπρόσδεκτο!

8. «Οι φήμες είναι αληθείς…»
Ποιες φήμες; Για ποιο πράγμα μιλάει; Όλοι θα θέλουν να διαβάσουν για τι πρόκειται αυτό το μήνυμα.

9. «Αυτή η πρόταση θα απογειώσει την εταιρεία…»
Ένα μήνυμα γεμάτο αισιοδοξία και πολλά υποσχόμενες προτάσεις. Σίγουρα ο παραλήπτης θα θέλει να διαβάσει τις ιδέες σας.

10. «Σχετικά με τη συζήτηση που είχαμε…»
Συνηθισμένη εισαγωγή, αλλά πάντα αποτελεσματική. Μια υπενθύμιση σχετικά με τα πράγματα που έχουν ήδη συζητηθεί θα οδηγήσει σε μια περαιτέρω κουβέντα.