Δολοφονία Καραϊβάζ: Έκκληση της οικογένειας να σταματήσει η σεναριολογία

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έκκληση να σταματήσουν τα σενάρια σχετικά με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, απευθύνει η οικογένεια του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου, δια των συνηγόρων της.
Ειδικότερα, ζητούν «να μην ακούγονται και γράφονται «σενάρια» για το τι έχει συμβεί» με τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.
Τα δικηγορικά γραφεία Απόστολου Λύτρα και Παναγιώτη Κάσση γνωστοποίησαν με δελτίο Τύπου που εξέδωσαν ότι έλαβαν εντολή από την οικογένεια του αστυνομικού ρεπόρτερ να δηλώσουν παράσταση πολιτικής Αγωγής.

Η έκκληση της οικογένειας

«Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ μας έδωσε την εντολή να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για την άνανδρη δολοφονία του. Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Κραϊβάζ παρακαλεί να μην ακούγονται και γράφονται «σενάρια» για το τι έχει συμβεί. Ας αφήσουμε το ΥΔΕΖΙ (Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας) και τις αρμόδιες Αρχές να διενεργήσουν τις απαραίτητες έρευνες για να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του.
Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι δολοφονία της δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας και είναι χρέος μας να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».