«Δώρα Αγάπης» από την ΑΒ Βασιλόπουλος: Γιατί όλοι χρειαζόμαστε έναν Άγιο Βασίλη

«Δώρα Αγάπης» από την ΑΒ Βασιλόπουλος: Γιατί όλοι χρειαζόμαστε έναν Άγιο Βασίλη
ΑΒ-Βασιλόπουλος_Κουτί-Αγάπης
Η ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζει να είναι δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, μέσα από πράξεις προσφοράς δεμένες με αγάπη και ευαισθησία.

Φέτος τα Χριστούγεννα, η ΑΒ Βασιλόπουλος για τέταρτη χρονιά φέρνει μοναδικά «Δώρα Αγάπης»* και μέσα από ένα τηλεοπτικό σποτ καλεί όλους να την ακολουθήσουν στη χαρά να προσφέρει σε όσους το χρειάζονται, μέσα από τη δική τους πράξη αγάπης.

Γιατί όλοι χρειαζόμαστε έναν Άγιο Βασίλη!

Έτσι, φέτος τις γιορτές η ΑΒ Βασιλόπουλος στέλνει με το μήνυμα της προσφοράς μέσα από τα πιο γλυκά και αθώα μάτια, τα μάτια των παιδιών. Όπως κάθε χρόνο, ο Άγιος Βασίλης έρχεται για να μοιράσει δώρα και αγάπη στους μικρούς μας φίλους. Αγάπη την οποία του επιστρέφουν τα παιδιά, όταν διαπιστώνουν ότι είναι μόνος στο σπίτι του. Ένα μικρό κοριτσάκι, «μπαίνει στα παπούτσια του Άγιου Βασίλη» και του χτυπά την πόρτα για να του προσφέρει ένα «Δώρο Αγάπης».

Και η μαγεία των Χριστουγέννων ξεκινά, γιατί φέτος μπορούμε όλοι μας να «μπούμε στα παπούτσια» του Άγιου Βασίλη! Πώς; Κάθε «Δώρο Αγάπης» που θα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ, έχει έναν πολύ ξεχωριστό σκοπό, ενώ περιλαμβάνει βασικά είδη διατροφής για κάθε νοικοκυριό.

Έτσι, μόνο με 3,75 ευρώ, μπορείτε και εσείς να μοιράσετε χαρά και αγάπη σε κάποιον που το έχει ανάγκη ή μπορείτε να ενισχύσετε με το κουτί το ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος και η ΑΒ Βασιλόπουλος θα φροντίσει να φτάσει στο τραπέζι εκείνων που πραγματικά χρειάζονται τη στήριξή μας.

Για κάθε Δώρο Αγάπης που αγοράζετε, η ΑΒ προσφέρει αντίστοιχο ποσό στην Τράπεζα Τροφίμων. Όλοι μαζί ενωνόμαστε και πολλαπλασιάζουμε τη χαρά.

Μάθετε περισσότερα για το πώς ένα δώρο γίνεται αγάπη, εδώ.

*Τα Δώρα Αγάπης περιέχουν βασικά είδη διατροφής της ΑΒ Βασιλόπουλος: AΒ  Περαστή Τομάτα 500 gr, AΒ Αλεύρι 1kgr Όλων των Χρήσεων, AΒ Πένες 500gr, AΒ Γάλα Εβαπορέ 7.5% Πλήρες 410gr, AΒ Zάχαρη 1 Kg, AΒ Μπισκότα Γεμιστά Κρέμα Βανίλια 200 gr, ΑΒ Σοκολάτα Γάλακτος 100 gr.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ: