Δωρεά πλοίου στο Πολεμικό Ναυτικό από τον εφοπλιστή Π. Λασκαρίδη

Δωρεά πλοίου στο Πολεμικό Ναυτικό από τον εφοπλιστή Π. Λασκαρίδη
Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, Παναγιώτης Λασκαρίδης στέκεται δίπλα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο (δεν εικονίζεται), στο Προεδρικό Μέγαρο, Αθήνα Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος απένειμε το παράσημο του Ανώτερου Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής, στον πρόεδρο του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, Παναγιώτη Λασκαρίδη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε χθες με τον εφοπλιστή Παναγιώτη Λασκαρίδη, με τον οποίο συνυπέγραψε την αποδοχή δωρεάς ενός Πλοίου Γενικής Υποστήριξης ανοικτής θαλάσσης για τις ανάγκες του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε χθες με τον εφοπλιστή Παναγιώτη Λασκαρίδη, με τον οποίο συνυπέγραψε την αποδοχή δωρεάς ενός Πλοίου Γενικής Υποστήριξης ανοικτής θαλάσσης, για τις ανάγκες του Πολεμικού Ναυτικού.

Κατά την συνάντηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου, ο κ. Παναγιωτόπουλος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κ. Λασκαρίδη, η ευγενική δωρεά του οποίου θα συμβάλει στην επαύξηση των δυνατοτήτων υποστήριξης της αποστολής και των έργων του Πολεμικού Ναυτικού.

Στην συνάντηση παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου και ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ.