Δράση αλληλεγγύης της Visa Hellas με δωρεά 1 εκατ. ευρώ σε 15 ΜΚΟ

Δράση αλληλεγγύης της Visa Hellas με δωρεά 1 εκατ. ευρώ σε 15 ΜΚΟ

Τη δράση στήριξαν οι Alpha Bank, Τράπεζα Αττικής, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Eurobank, HSBC και Τράπεζα Πειραιώς.

Ολοκληρώθηκε η ενέργεια αλληλεγγύης της Visa Hellas «Και η πιο μικρή κίνηση, μια μεγάλη αλλαγή» σύμφωνα με την οποία 15 μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί πανελλαδικά υποστηρίχθηκαν οικονομικά με το ποσό του 1.000.000 ευρώ.

Η δράση χρηματοδοτήθηκε από την Visa και τις συνεργαζόμενες τράπεζες (Alpha Bank, Τράπεζα Αττικής, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Eurobank, HSBC και Τράπεζα Πειραιώς).

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του απολογισμού των δράσεων των 15 ΜΚΟ, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των οργανισμών και της Visa Hellas.

O πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Visa Hellas Λεωνίδας Κασούμης, δήλωσε: «Σε μία εποχή όπου η ανάγκη για προσφορά είναι μεγαλύτερη από ποτέ, η Visa Hellas μέσα από την ενέργεια αλληλεγγύης κατάφερε να δώσει χαμόγελα ανακούφισης σε αρκετούς συνανθρώπους μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας.»

Ο γενικός διευθυντής της VisaEurope για Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο Νίκος Καμπανόπουλος, δήλωσε «ο στόχος μας να υποστηρίξουμε οικονομικά το έργο των 15 μη κερδοσκοπικών οργανισμών ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Χαιρόμαστε που μπορέσαμε με αυτή την ενέργεια να βοηθήσουμε ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού της χώρας μας, αλλά και να δημιουργήσουμε προοπτικές απασχόλησης με νέες θέσεις εργασίας και τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων».