EA Sports: Αυτή είναι θα η νικήτρια ομάδα του φετινού Μουντιάλ

EA Sports: Αυτή είναι θα η νικήτρια ομάδα του φετινού Μουντιάλ
epa06355175 The logo of the FIFA World Cup 2018 in Russia displayed on a TV screen in the media centre in the State Kremlin Palace in Moscow, Russia, 28 November 2017. The Final Draw for the FIFA World Cup 2018 in Russia will take place in Moscow on 01 December 2017. EPA/SERGEI ILNITSKY

Μετά την επιτυχημένη πρόβλεψη που είχε κάνει για το νικητή του Μουντιάλ 2014, η εταιρεία ελπίζει να επαληθευτούν ξανά οι προβλέψεις της.

H Electronic Arts Sports, εν συντομία EA Sports, η οποία ειδικεύεται στη δημιουργία βιντεοπαιχνιδιών, διατυμπανίζει ότι έχει προβλέψει την ομάδα που θα θριαμβεύσει στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η Γαλλία θα κάμψει στα πέναλτι την αντίσταση της Γερμανίας στον τελικό του Μουντιάλ 2018, «σηκώνοντας» το βαρύτιμο τρόπαιο. Μάλιστα, η EA Sports εμβαθύνει την πρόβλεψη της, υπογραμμίζοντας ότι οι «πετεινοί» θα νικήσουν με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι, παρά το γεγονός ότι τα «πάντσερ» έχουν να μετρήσουν απώλεια από τα 11 μέτρα από το μακρινό 1976.

Η πορεία, μάλιστα, της Γαλλίας μέχρι τον τελικό θα περιλαμβάνει σκορ 2-1 με ανατροπή επί του πολλά υποσχόμενου Βελγίου, τη στιγμή που η Γερμανία θα θριαμβεύει με 3-1 επί της Ισπανίας. Οι ομάδες που θα αποχωρήσουν πρόωρα θα είναι οι Αίγυπτος, Ισλανδία και Μεξικό, σύμφωνα με την EA Sports, ενώ το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας» θα καταλήξει στον Γάλλο Αντουάν Γκριεζμάν.

Η εταιρεία δεν εξήγησε πως έφτασε στην πρόβλεψη του εφετινού νικητή, αλλά αν επαληθευθεί δεν θα είναι η πρώτη φορά, καθώς είχε πέσει… μέσα σε αυτόν του Μουντιάλ 2014, που ήταν η Γερμανία.