EasyJet: Νέο δρομολόγιο Αθήνα – Νάπολη

EasyJet: Νέο δρομολόγιο Αθήνα – Νάπολη

Από τον Μάρτιο του 2015 θα ισχύσει το νέο δρομολόγιο της αεροπορικής εταιρείας που στοχεύει στην αύξηση της διασύνδεσης της Ελλάδας.

Η EasyJet ανακοίνωσε την προσθήκη ενός ακόμα προορισμού από την Αθήνα, αυτόν της ιταλικής Νάπολης, από τον Μάρτιο του 2015.

Η αεροπορική εταιρεία, η οποία έχει δεσμευτεί να συνδέσει την ελληνική πρωτεύουσα με σημαντικές πόλεις της Ευρώπης, συνολικά ταξιδεύει τους Έλληνες επιβάτες από την Αθήνα σε 10 ευρωπαϊκούς προορισμούς, ενώ παρουσιάζει σταθερή αύξηση στην Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια, με ένα μέσο όρο ανάπτυξης 9% ανά έτος.

Ο Στέφανος Βακιρτζής, General Manager Operations της EasyJet, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα το νέο δρομολόγιο μας από Αθήνα προς Νάπολη της Ιταλίας, γεγονός που μας επιτρέπει να διευρύνουμε της επιλογές των Ελλήνων ταξιδιωτών μας προς ακόμη περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις, πάντα με ασφάλεια και με προσιτές τιμές. Η EasyJet παραμένει σταθερός σύμμαχος της Ελλάδος από το 1998 και υποστηρίζει με σταθερά βήματα την επένδυσή της, ως αξιόπιστος υποστηρικτής της τουριστικής βιομηχανίας και της τοπικής οικονομίας».