Έχετε μια κοινωνική επιχείρηση; Αυτό το σεμινάριο είναι για εσάς!

Έχετε μια κοινωνική επιχείρηση; Αυτό το σεμινάριο είναι για εσάς!

Το Chivas - The Venture προσκαλεί τα start ups να ανακαλύψουν το θετικό τους αντίκτυπο
στο 1ο mentoring workshop που διοργανώνει.

Το πρώτο του workshop στην Ελλάδα πραγματοποιεί ο παγκόσμιος διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας Chivas – The Venture, που διοργανώνεται από το Chivas Regal. Το workshop, το οποίο είναι ανοικτό για νέους επιχειρηματίες που επιθυμούν ένα καλύτερο μέλλον, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 18.00 στις εγκαταστάσεις του Οργάνωση Γη @ Κ44, στο Γκάζι (Κωνσταντινουπόλεως 44,  Γκάζι, Στάση Μετρό “Κεραμεικός”).

Το 1ο workshop έχει τίτλο «Does your company qualify as a social enterprise? Come, find out and apply to compete for $1 million in funding» και έχει στόχο την ενημέρωση και καθοδήγηση των start ups για τα χαρακτηριστικά που καθιστούν μια επιχείρηση κοινωνική, ώστε να διερευνήσουν τη δυνατότητα συμμετοχής στον παγκόσμιο διαγωνισμό Chivas – The Venture και να διεκδικήσουν μέρος της χρηματοδότησης $1 εκατ.

Κεντρική εισηγήτρια του workshop θα είναι η Serena Davis, στέλεχος του οργανισμού Ashoka στην Ελλάδα, του μεγαλύτερου παγκόσμιου δικτύου κοινωνικών επιχειρηματιών, του οποίου οι ειδικοί, είναι βασικοί συνεργάτες του Chivas – The Venture για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του workshop θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του διαγωνισμού «Chivas – The Venture».

Το ChivasThe Venture θα διοργανώσει μια σειρά mentoring workshops που απευθύνονται σε όλους τους start uppers, και κυρίως στη νέα γενιά επιχειρηματιών που επιθυμούν να γνωρίσουν και να ενσωματώσουν στη λειτουργία της επιχείρησής τους κοινωνικές πρακτικές, επιδιώκοντας θετικά αποτελέσματα για το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Στόχος των workshops είναι η εκπαίδευση και καθοδήγηση των υποψηφίων σε θέματα κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Η συμμετοχή στο workshop δηλώνεται μέσω e-mail στο polina_triantafillou@valuecom.gr

Υπενθυμίζεται πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το Chivas – The Venture και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, στην επίσημη ιστοσελίδα http://www.chivas.com/el-gr/the-venture/login μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου 2016.