Έφοδος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στα γραφεία της Folli Follie

Έφοδος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στα γραφεία της Folli Follie

Ελέγχους στα κεντρικά γραφεία της Folli Follie στον Άγιο Στέφανο πραγματοποιούν εδώ και λίγη ώρα στελέχη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, οι έλεγχοι πραγματοποιούνται σε τμήματα της εταιρείας με νευραλγική σημασία για την υπόθεση και την προσπάθεια των εποπτικών Αρχών για την πλήρη εξυγίανση της εταιρείας.

Έρχεται δε μία μέρα μετά την έναρξη της προσπάθειας του βασικού μετόχου και κατηγορούμενου για σωρεία αδικημάτων που σχετίζονται με τον σκάνδαλο της Folli Follie, Δ. Κουτσολιούτσου, να ελέγξει τη διοίκηση της εισηγμένης την ερχόμενη γενική συνέλευση της 20ης Φεβρουαρίου. Με επιστολή του ζητάει να συμπεριληφθεί στα θέματα της ημερήσιας διάταξης της προσεχούς ΓΣ, η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ο ορισμός ανεξάρτητων μελών αυτού.

Την έφοδο κλιμακίου της Επιτροπής επιβεβαιώνουν στελέχη της εταιρείας που βρίσκονται αυτή την ώρα στα γραφεία της FFG.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες για σήμερα το απόγευμα είχε προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ μελών της διοίκησης της εταιρείας με τη διοίκηση της εποπτικής Αρχής, με στόχο να αξιολογηθεί η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί αναφορικά με την υπόθεση, έπειτα από την απαίτηση του Δ. Κουτσολιούτσου για αλλαγή της σύνθεσης του ΔΣ.

Κύκλοι της Κεφαλαιαγοράς δεν απέκλειαν να αναληφθούν και άλλες παρεμβάσεις με στόχο να αποκοπεί ο ομφάλιος λώρος της εταιρείας από την οικογένεια των βασικών μετόχων, αναφορικά με την υπόθεση Folli Follie, σε συνέχεια της προ μηνών απομάκρυνσης του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου από το διοικητικό συμβούλιο.