Ευχαριστίες από τον Χουάν Γκουαϊδό και εύσημα από τον Μάικ Πενς στον Κ. Μητσοτάκη

Ευχαριστίες από τον Χουάν Γκουαϊδό και εύσημα από τον Μάικ Πενς στον Κ. Μητσοτάκη
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Με αναρτήσεις στο Twitter οι δύο άνδρες ευχαρίστησαν τον Έλληνα πρωθυπουργό για την αναγνώριση του Γκουαϊδό ως νομίμου προέδρου της Βενεζουέλας.

Την ευγνωμοσύνη του στον Ελληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την ελληνική κυβέρνηση εξέφρασε ο αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος της Βενεζουέλας, Χουάν Γκουαϊδό

«Εκ μέρους του λαού της Βενεζουέλας, ευχαριστώ τον Ελληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την ελληνική κυβέρνηση που αναγνωρίζει τον αγώνα μας για μια ελεύθερη Βενεζουέλα. Η Ελλάδα, το λίκνο της δημοκρατίας, θα είναι αδιαμφισβήτητα ένας σπουδαίους Ευρωπαϊκός σύμμαχος στον αγώνα μας», έγραψε σε ανάρτηση του στο Twitter ο Γκουαϊδό, σχολιάζοντας την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης για την Βενεζουέλα.

Λίγο νωρίτερα είχε αποδώσει τα εύσημα στον Έλληνα πρωθυπουργό ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς.

«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέδειξε τολμηρή ηγεσία χτες ανακοινώνοντας ότι η Ελλάδα αναγνωρίζει τον Χουάν Γκουαϊδό ως τον νόμιμο πρόεδρο της Βενεζουέλας. Θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλάι του λαού της Βενεζουέλας στη μάχη του για την ελευθερία», έγραψε ο αντιπρόεδρος των Μάικλ Πενς στο Twitter.