Ευθεία επίθεση της ΝΔ σε κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες: Κοίτα ποιος μιλάει!

Ευθεία επίθεση της ΝΔ σε κυβέρνηση  για τις τηλεοπτικές άδειες: Κοίτα ποιος μιλάει!

Ο διαγωνισμός έχει καταρρεύσει στα μάτια της κοινής γνώμης, δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος μετά την αποχώρηση Καλογρίτσα.

Απαντώντας σε σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο Γιώργος Κουμουτσάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κοίτα ποιος μιλάει! Η Κυβέρνηση, που διασύρεται με το διαγωνισμό – επιθεώρηση και έχει παγιδευτεί στον ιστό της αδιαφάνειας και της διαπλοκής, που η ίδια έφτιαξε, έχει το πολιτικό θράσος να ασκεί κριτική στη Νέα Δημοκρατία.  Είχαμε έγκαιρα προειδοποιήσει για το φιάσκο που ερχόταν.

Δεν μας άκουσαν. Τώρα είναι ολοφάνερο ότι ο διαγωνισμός τους κατέπεσε στη συνείδηση του κόσμου, αλλά και στην πράξη.  Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις και φτηνός λαϊκισμός».

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Η Νέα Δημοκρατία εξευτελίζεται για να υπερασπιστεί τη διαπλοκή

«Ο διαγωνισμός, που ήδη έχει καταρρεύσει στα μάτια της κοινής γνώμης, σήμερα δέχτηκε τελειωτικό χτύπημα», είχε τονίσει νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε πως είναι προφανές ότι η Επιτροπή δεν είχε ελέγξει κανένα πόθεν έσχες και έχει βαρύτατες ευθύνες γι’ αυτό. «Το αποδεικνύει η μη καταβολή του τιμήματος από τον δεύτερο οριστικό πλειοδότη, επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο τις επιφυλάξεις μας. Για τη Νέα Δημοκρατία είναι αδιανόητο η Επιτροπή να προχωρήσει στον πέμπτο πλειοδότη, που μόνος του έχει παραδεχθεί δημόσια ότι συμμετείχε στον διαγωνισμό, όχι για να πάρει άδεια, αλλά για να ανεβάσει το τίμημα», σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος και πρόσθεσε: «Υπάρχει ακόμη κάποιος που πιστεύει στο κύρος αυτού του διαγωνισμού, που έχει ήδη πληγεί με δύο εικονικές συμμετοχές; Όλοι αναρωτιούνται. Τον νέο έλεγχο πόθεν έσχες του κ. Σαββίδη θα τον διενεργήσει η ίδια Επιτροπή που, αποδεδειγμένα πλέον, δεν έκανε κανένα απολύτως έλεγχο πριν; Εδώ που φτάσαμε, η Κυβέρνηση έχει μόνο μία επιλογή: Να βάλει τέλος σε αυτήν τη φαρσοκωμωδία που υποσκάπτει την ίδια τη Δημοκρατία. Αν δεν το κάνουν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος, θα το κάνει η Νέα Δημοκρατία, αμέσως μόλις γίνει Κυβέρνηση».

Διαβάστε ακόμη: Τι θα γίνει με τις τηλεοπτικές άδειες μετά την αποχώρηση Καλογρίτσα