Εγκαινιάστηκε το Sofia Ring Mall στη Βουλγαρία

Σημαντική επένδυση €130 εκατ. των Ομίλων Danaos και Fourlis στη Σόφια, επεκτείνοντας τη στρατηγική δραστηριοποίησή τους στο εξωτερικό.

Τα εγκαίνια του Sofia Ring Mall πραγματοποιήθηκαν στη Σόφια της Βουλγαρίας, καλωσορίζοντας εορταστικά τους πρώτους επισκέπτες του νεότερου εμπορικού και ψυχαγωγικού κέντρου της πόλης.

Το Sofia Ring Mall στεγάζει περισσότερα από 200 καταστήματα, πάνω από 400 μάρκες, 100 από τις οποίες έρχονται για πρώτη φορά στη Βουλγαρική αγορά, ενώ διαθέτει τον μόνο κινηματογράφο στη χώρα με δέκα VIP αίθουσες. Στο εσωτερικό του βρίσκονται, μεταξύ άλλων, το μεγαλύτερο κέντρο ψυχαγωγίας εσωτερικού χώρου, η μεγαλύτερη πίστα για kart στη χώρα, έκτασης 7,500 τ.μ., το μεγαλύτερο πολυκατάστημα, δωρεάν parking 3,500 θέσεων, και VIP parking 100 θέσεων.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, το ολοκαίνουριο εμπορικό κέντρο δεν εστιάζει αποκλειστικά στο shopping, όπως ισχύει για τα περισσότερα εμπορικά κέντρα της Βουλγαρίας, αλλά και στη διασκέδαση, την ψυχαγωγία και την άθληση.

Sofia Ring Mall

Η επένδυση στο Sofia Ring Mall ανέρχεται στα 130 εκατ. ευρώ. και ο συνολικός χώρος ενοικίασης καλύπτει 105,000 τ.μ. Οι επενδυτές του συγκεκριμένου project είναι ο Όμιλος Danaos, με δραστηριοποίηση στο ναυτιλιακό τομέα και ο Όμιλος Fourlis, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους retail στα Βαλκάνια.

Με το άνοιγμα του Sofia Ring Mall, το μεγαλύτερο εσωτερικού χώρου πάρκο ψυχαγωγίας της Βουλγαρίας, το FUNTASY Ring Park, υποδέχεται, επίσης, τους πρώτους του επισκέπτες. Καλύπτοντας έκταση 6,500 τ.μ. και προσφέροντας διασκέδαση σε παιδιά κάθε ηλικίας.

Sofia Ring Mall Opening Gala B

Ανάμεσα στα διάσημα brands που εισέρχονται για πρώτη φορά στην τοπική αγορά είναι και το μεγαλύτερο πολυκατάστημα στην Ελλάδα, τα Notosgalleries. Το συγκεκριμένο κατάστημα στο Sofia Ring Mall διαθέτει 100 διεθνείς μάρκες σε ρούχα, 50 διάσημες μάρκες σε αξεσουάρ, τσάντες και παπούτσια, αλλά και 100 μάρκες καλλυντικών και αρωμάτων.

Εκτός από το Notosgalleries και το FUNTASY Ring Park, το εμπορικό κέντρο φιλοξενεί, επίσης, τα καταστήματα Supermarket Piccadilly, Technomarket, Mr. Bricolage, Yavor, Mango, H&M, Terranova, New Yorker, LC Waikiki, Intersport, Cine Grand και Sofia Karting Ring. Συνδυασμένο με το κατάστημα ΙΚΕΑ, το Sofia Ring Mall θα προσφέρει στους επισκέπτες του περισσότερα από 50,000 τ.μ. με καταστήματα για έπιπλα και οικιακό εξοπλισμό, μετατρέποντάς το στο μεγαλύτερο προορισμό για αγορές αυτού του είδους στη Βουλγαρία.

O Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, κ. Boyko Metodiev Borisov (κέντρο), ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Danaos, κ. Γιάννης Κούστας (αριστερά) και ο Πρόεδρος του Ομίλου Fourlis, κ. Βασίλης Φουρλής (δεξιά)
O Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, κ. Boyko Metodiev Borisov (κέντρο), ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Danaos, κ. Γιάννης Κούστας (αριστερά) και ο Πρόεδρος του Ομίλου Fourlis, κ. Βασίλης Φουρλής (δεξιά)