Είστε φαν του “The White Lotus”; Τώρα μπορείτε να μείνετε στη Villa Tasca

Είστε φαν του “The White Lotus”; Τώρα μπορείτε να μείνετε στη Villa Tasca
epa10256131 US actor Aubrey Plaza attends the HBO television series 'White Lotus' season two premiere at Goya Studios, in Los Angeles, California, USA, 20 October 2022. EPA/CAROLINE BREHMAN Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η βίλα συμπεριλαμβάνεται στις πολυτελείς προτάσεις της πλατφόρμας Airbnb.

Οι θαυμαστές της σειράς «The White Lotus» του HBO μπορούν να οργανώσουν απόδραση στην Ιταλία και να κάνουν κράτηση για διαμονή στη βίλα, στην οποία διανυκτέρευσαν η Χάρπερ και η Ντάφνι στο τρίτο επεισόδιο.

Ενώ στη σειρά οι δύο γυναίκες κατευθύνθηκαν στην πόλη Νότο, η πραγματική τοποθεσία των γυρισμάτων είναι στο Παλέρμο.

Η βίλα, γνωστή ως Villa Tasca, είναι διαθέσιμη στο Airbnb και είναι τόσο πολυτελής όσο φαίνεται στη σειρά. Το αρχιτεκτονικό κόσμημα του 16ου αιώνα βρίσκεται σε έκταση με ελιές, εσπεριδοειδή και αιωνόβια δέντρα στο δρόμο από το Παλέρμο προς το Μονρεάλε.

Είναι μία ιστορική κατοικία, στην οποία έχουν φιλοξενηθεί, μεταξύ άλλων, η Ζακλίν Κένεντι, η Μαργαρίτα της Σαβοΐας και έχει εμπνεύσει συνθέσεις μουσικών, όπως ο Βέρντι και ο Βάγκνερ.

Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια και υπέροχο κήπο. Στους ευρύχωρους και φωτεινούς εσωτερικούς του χώρους ξεχωρίζουν οι τοιχογραφίες, τα έπιπλα αναγεννησιακού στυλ και οι πολυέλαιοι Murano.

Η Villa Tasca βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα από το Παλατινό Παρεκκλήσιο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, καθώς και μέρος της διαδρομής που περιλαμβάνει το Αραβο-Νορμανδικό Παλέρμο.

Η βίλα έχει συμπεριληφθεί στις πολυτελείς προτάσεις για ενοικίαση της πλατφόρμας Airbnb.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: