Εκλογές 2015: Συγχαρητήρια στον Τσίπρα έστειλε και ο Oliver Stone

Εκλογές 2015: Συγχαρητήρια στον Τσίπρα έστειλε και ο Oliver Stone

O Έλληνας πρωθυπουργός και ο σκηνοθέτης είχαν γνωριστεί πριν ένα χρόνο στο 6ο Εναλλακτικό Φεστιβάλ Αντίστασης στην Κροατία.

Μετά τον «Dr. House», ή αλλιώς τον Hugh Laurie, ο οποίος συνεχάρη τον ΣΥΡΙΖΑ για τη νίκη του στις εκλογές, και μάλιστα ευχήθηκε καλή τύχη στα ελληνικά, ένας ακόμα σημαντικός άνθρωπος των τεχνών συνεχάρη τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο λόγος για τον Oliver Stone, τον διάσημο Αμερικανό σκηνοθέτη, ο οποίος τόνισε ότι το καλύτερο νέο της εκλογικής εβδομάδας στην Ευρώπη είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το καλύτερο νέο της εκλογικής εβδομάδας στην Ευρώπη είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα. Γνώρισα τον Αλέξη Τσίπρα στην Τσεχία πριν ένα χρόνο. Πρόκειται για μια νέα δύναμη αλλαγής που είναι η καλύτερη ελπίδα για τη χώρα που έφτασε στον πάτο από την ευρωπαϊκή ένωση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο ίδιος δε σταμάτησε εκεί. Μπορεί, αρχικά, να προχώρησε σε μια λανθασμένη ανάρτηση συνδέσμου, ωστόσο στη συνέχεια το διόρθωσε, ανεβάζοντας ένα link από την Guardian, επαναλαμβάνοντας τις ευχές του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο σκηνοθέτης είχαν γνωριστεί πριν ένα χρόνο στο 6ο Εναλλακτικό Φεστιβάλ Αντίστασης, στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Πηγή: Peoplegreece.com