Εκλογές 2019: Το νέο σποτ του ΚΙΝΑΛ – «Όχι άλλο δεξιά το τιμόνι»

Εκλογές 2019: Το νέο σποτ του ΚΙΝΑΛ – «Όχι άλλο δεξιά το τιμόνι»
Με έντονη διάθεση να «τρολάρει» τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, το πρώτο προεκλογικό σποτ του Κινήματος Αλλαγής που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στη δημοσιότητα έδωσε το πρώτο του προεκλογικό σποτ το Κίνημα Αλλαγής, στο οποίο είναι εμφανής η διάθεση του κόμματος να «τρολάρει» τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση.

Στο σποτ παρακολουθούμε ένα πολύχρωμο αυτοκίνητο που συμβολίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον «τιμονιέρη» Αλέξη Τσίπρα να οδηγεί ενώ στον καθρέφτη του αυτοκινήτου κρέμονται φωτογραφίες με τους Κατερίνα Παπακώστα, Παύλο Πολάκη, Έλενα Κουντουρά.

Το GPS, που φαίνεται να συμβολίζει την εσωκομματική αντιπολίτευση, αναφέρει «σε 100 μέτρα στροφή, ΑΡΙΣΤΕΡΑ». «Σε 50 μέτρα στροφή, ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ακούγεται και πάλι το GPS, ενώ διακρίνεται ένα πούρο, που σύμφωνα με τους υπεύθυνους του σποτ παραπέμπει στη φωτογραφία του πρωθυπουργού στο κότερο.

Παρά τις παραινέσεις και τις διαμαρτυρίες του GPS όμως, ο οδηγός του αυτοκινήτου στρίβει το τιμόνι… δεξιά στο χωματόδρομο οπότε ο σταθμός που ακούγεται το Bella Ciao («Όμορφη Αντίο») το εμβληματικό ιταλικό αντιστασιακό τραγούδι, γυρίζει αυτομάτως σε λαϊκά κομμάτια, που συμβολίζουν τη λαϊκή δεξιά και τον λαϊκισμό.

«Βρίσκεστε σε αδιέξοδο» επαναλαμβάνει το GPS, ώσπου ο τιμονιέρης να σταματήσει πίσω από ένα πολυτελές γερμανικό όχημα, παραπομπή στη Γερμανία, ενώ ενώπιον του βρίσκεται γκρεμός. «Όχι άλλο δεξιά το τιμόνι! Στις ευρωεκλογές στείλε μήνυμα Κίνημα Αλλαγής Τώρα» κλείνει το βίντεο ο αφηγητής.