Έκπτωση 10% στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου από την Groupama Ασφαλιστική

Έκπτωση 10% στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου από την Groupama Ασφαλιστική
Ισχύει για επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης και εφαρμόζεται στα καθαρά ασφάλιστρα αστικής ευθύνης, ανεξάρτητα από τις λοιπές εκπτώσεις που δικαιούται ο ασφαλισμένος.

Η Groupama Ασφαλιστική, σε συνέχεια της πρωτοβουλίας της για μειωμένα τιμολόγια στον κλάδο των αυτοκινήτων, ανακοινώνει ότι προσφέρει έκπτωση 10% για νέα ασφαλιστήρια συμβόλαια που θα συναφθούν από σήμερα 10 Απριλίου έως και την 31η Μαΐου.

Η έκπτωση ισχύει για επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης και εφαρμόζεται στα καθαρά ασφάλιστρα αστικής ευθύνης, ανεξάρτητα από τις λοιπές εκπτώσεις που δικαιούται ο ασφαλισμένος. Διευκρινίζεται ωστόσο, ότι στα ασφαλιστήρια συμβόλαια νέου οδηγού ή νέας άδειας οδήγησης, θα ισχύει κανονικά η ήδη προβλεπόμενη επιβάρυνση.

Για την Groupama Ασφαλιστική η ασφάλεια και διευκόλυνση των πελατών της αποτελούν διαχρονικά απόλυτη προτεραιότητα, σημειώνει στην σχετική ανακοίνωση η εταιρεία. Ακόμα περισσότερο, κατά τη δεδομένη πρωτοφανή παγκόσμια συγκυρία, η εταιρεία το αποδεικνύει στην πράξη, παρέχοντας τις υπηρεσίες της προσαρμοσμένες στις ανάγκες και την καθημερινότητα του ασφαλιζόμενου.