Έκρηξη σε πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου- Τέσσερις τραυματίες

Έκρηξη σε πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου- Τέσσερις τραυματίες
Το φρούριο Κούλε διακρίνεται στο Ενετικό Λιμάνι όπου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης (δεν εικονίζεται), συμμετείχε σε ανοιχτή συζήτηση με νέους, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Ηράκλειο Κρήτης, Σάββατο 22 Ιουνίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συναγερμός σήμανε πριν λίγη ώρα σε ΕΚΑΒ και Λιμεναρχείο Ηρακλείου από έκρηξη μικρής ισχύος που σημειώθηκε σε καζάνι πλοίου που βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι.

Τέσσερα άτομα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρότερα, τραυματίστηκαν σε έκρηξη που σημειώθηκε πριν λίγο σε πλοίο στο Λιμάνι του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, το ατύχημα έγινε στο μηχανοστάσιο του πλοίου, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβουν τους τραυματίες και να τους μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο σοβαρότερα τραυματισμένος φέρει εγκαύματα και κρίθηκε απαραίτητο να διασωληνωθεί.