Εκστρατεία Τραμπ ύψους 10 εκατ. δολαρίων κατά του εκλογικού του αντιπάλου, Τζο Μπάιντεν

Εκστρατεία Τραμπ ύψους 10 εκατ. δολαρίων κατά του εκλογικού του αντιπάλου, Τζο Μπάιντεν
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η εκστρατεία επανεκλογής του πρόεδρου Τραμπ από την πλευρά της, αποφάσισε να στρέψει την προσοχή της στο παρελθόν του Μπάιντεν.

Η προεκλογική εκστρατεία για την επανεκλογή του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ενεργοποίησε χθες, Πέμπτη, μία μαζική διαφημιστική καμπάνια κατά του Τζο Μπάιντεν, βασικού υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επίθεση της εκστρατείας επανεκλογής του Τραμπ κατά του Μπάιντεν από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού στις ΗΠΑ.

Από την άλλη μεριά, η προεκλογική εκστρατεία του Μπάιντεν ενεργοποιεί τη δική της επίθεση κατά του προέδρου Τραμπ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου πρέπει να είναι ένα δημοψήφισμα σχετικά με τους χειρισμούς του Ρεπουμπλικάνου προέδρου στην κρίση του κορωνοϊού.

Η εκστρατεία επανεκλογής του πρόεδρου Τραμπ από την πλευρά της, αποφάσισε να στρέψει την προσοχή της στο παρελθόν του Μπάιντεν, ενώ θα δαπανήσει τουλάχιστον 10 εκατομμύρια δολάρια σε μία διαφημιστική εκστρατεία παναμερικανικού επιπέδου μέσω των αμερικανικών τηλεοπτικών δικτύων, ενημερωτικών εκπομπών, αλλά και μέσω του διαδικτύου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ένας βοηθός της εκστρατείας επανεκλογής, διατηρώντας την ανωνυμία του.