Έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου με «φόντο» το Σκοπιανό

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου με «φόντο» το Σκοπιανό

Η θέση των ΑΝΕΛ, είναι μία ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, θέση που έχει επαναλάβει ο κ. Καμμένος σε δημόσιες παρεμβάσεις του.

Με την προοπτική ολοκλήρωσης, σήμερα, μιας συμφωνίας ανάμεσα στους κ. Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ για την επίλυση του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ προχωρά σε συνέντευξη Τύπου στις 11 π.μ. ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, κυβερνητικός εταίρος και υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος.

Όπως ανακοινώθηκε, η συνέντευξη που θα δοθεί στα γραφεία των ΑΝΕΛ και όχι στο υπουργείο Αμυνας αφορά τα του κόμματος. «Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία και διαρκή ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα και κρίσιμα ζητήματα. Η συνέντευξη Τύπου αφορά ζητήματα του κόμματος», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η θέση των ΑΝΕΛ, τόσο στην ιδρυτική διακήρυξη όσο και στις συνεδριακές αποφάσεις, είναι κατά οποιασδήποτε λύσης με ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία», θέση που έχει επαναλάβει ο κ. Καμμένος σε δημόσιες παρεμβάσεις του. Σύμφωνα με συνεργάτες του, εάν ο κ. Καμμένος ερωτηθεί για το ονοματολογικό θα τοποθετηθεί.