Εκτός φυλακής ο Ριχάρδος

Εκτός φυλακής ο Ριχάρδος
Ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς με τον συνήγορό του Αλέξη Κούγια εξέρχονται από τις Δικαστικές φυλακές στο Ναύπλιο, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018. Ελεύθερος αφέθηκε από τις Δικαστικές φυλακές στο Ναύπλιο με βούλευμα από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς, Την ελευθερία στον Ριχάρδο Μυλωνά που βρισκόταν προφυλακισμένος στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου και τους υπόλοιπους επτά προφυλακισμένους κατηγορούμενους για λαθρεμπορία στην υπόθεση χρυσού δίνει το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών. Στον γνωστό ενεχυροδανειστή επιβλήθηκε εγγύηση 200.000 ευρώ. Στον ενεχυροδανειστή και τον φερόμενο ως συναρχηγό του κυκλώματος επιβλήθηκαν και οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα. Στους υπόλοιπους έξι επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι χωρίς εγγυοδοσία. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Ο ενεχειροδανειστής κατέβαλε την εγγύηση των 200.000 ευρώ. Τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

 

Ελεύθερος είναι ξανά από το απόγευμα της Παρασκευής ο ενεχυροδανειαστής Ριχάρδος.

Μετά το βούλευμα του συμβουλίου των Πλημμελειοδικών και την καταβολή εγγύησης 200.000 ευρώ από μέρους του αφέθηκε ελεύθερος. “Θέλω να πάω στο σπίτι μου. δεν έχω κάνει τίποτα. Να πάω στους ανθρώπους που με αγαπάνε και στα μαγαζιά μου”, ήταν οι πρώτες του δηλώσεις, όπως μεταδίδει το protothema.gr.

Ο ενεχυροδανειστής αφέθηκε ελεύθερος μετά από βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Εκτός από την εγγύηση των 200.000 ευρώ του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση μια φορά το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του.