Εκτός κυβέρνησης η Ράνια Αντωνοπούλου

Εκτός κυβέρνησης η Ράνια Αντωνοπούλου
Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου παρακολουθεί την συνέντευξη τύπου της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ. Θεσσαλονίκη, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Ο πρωθυπουργός έκανε δεκτή την παραίτηση της αναπλ. υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε δεκτή την παραίτηση της αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ράνιας Αντωνοπούλου, ευχαριστώντας την με ανακοίνωσή του «για την τριετή σημαντική προσφορά της».

«Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραίτηση της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ρ. Αντωνοπούλου και την ευχαριστεί για την τριετή σημαντική προσφορά της», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Νωρίτερα με δήλωσή της η κα. Αντωνοπούλου είχε απαντήσει στις κατηγορίες σε βάρος της, δηλώνοντας πως η παραίτησή της βρισκόταν στη διάθεση του πρωθυπουργού.

Τέλος, με απόφαση του πρωθυπουργού καταργείται η σχετική διάταξη που έδινε το δικαίωμα σε εξωκοινοβουλευτικά μέλη της κυβέρνησης να λαμβάνουν επίδομα ενοικίου, αναφέρουν πληροφορίες του ΑΠΕ.