Εκτός Ποταμιού ο Σπύρος Δανέλλης

Εκτός Ποταμιού ο Σπύρος Δανέλλης
Ο επικεφαλής Σταύρος Θεοδωράκης (2Α) με τον ευρωβουλευτή Μιλτιάδη Κύρκο (2Α) και τους βουλευτές του Ποταμιού Γιώργο Αμυρά (Δ) και Σπύρος Δανέλλης (2Δ) παρίστανται στη συνεδρίαση της Μεγάλης Συνέλευσης των Αντιπροσώπων (ΜΕΣΥΑ) του Ποταμιού, την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018, στο Μέγαρο Μουσικής. Εγκρίθηκε η πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη να αποχωρήσει το Ποτάμι από το Κίνημα Αλλαγής. Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο η πρόταση εγκρίθηκε με 97 υπέρ, 16 κατά και 5 λευκά επί των παρόντων μελών της Μεγάλης Συνέλευσης των Αντιπροσώπων που απαριθμεί 250 μέλη. Η πρόταση του επικεφαλής του Ποταμιού προβλέπει συνέδριο του Ποταμιού τον Οκτώβριο για την έγκριση πολιτικών θέσεων, την πολιτική συνεργασιών και εκλογή νέων ηγετικών οργάνων. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Επιστολή του Σταύρου Θεοδωράκη προς τον Νίκο Βούτση ενημερώνει για τη διαγραφή του βουλευτή από την ΚΟ του κόμματος.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, θέτει εκτός της ΚΟ του κινήματος τον βουλευτή, Σπύρο Δανέλλη.

Πυρά από στελέχη του Ποταμιού για τη στάση του

«Θα συνεδριάσουν τα όργανα, θεσμικά θα παρθούν οι αποφάσεις, δύσκολο πάντως να συνεχίσει ο Σπύρος Δανέλλης στο Ποτάμι», δήλωνε νωρίτερα ο Γιώργος Μαυρωτάς, αντιπρόεδρος του κόμματος.

O δε Δημήτρης Τσιόδρας μιλώντας στην ΕΡΤ ξεκαθάρισε ότι ο κ. Δανέλλης δεν ανήκει στο Ποτάμι.

Όπως είπε, η ψήφος εμπιστοσύνης και η πρόταση μομφής είναι ζητήματα κομματικής πειθαρχίας. «Όταν το κάνεις μάλλον είσαι σε λάθος κόμμα», τόνισε ο κ. Μαυρωτάς και σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει τις ευθύνες της (για τη θετική ψήφο Δανέλλη), καθώς θα μπορούσε να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη με δεδομένο ότι θέλει τη συνεργασία με το Ποτάμι σε κάποια θέματα. Μίλησε, μάλιστα, για χτύπημα κάτω από τη ζώνη από τον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι «δεν θέλουμε το Ποτάμι να φαίνεται ως μπουφές που ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει όποιον βουλευτή θέλει».

Δείτε ακόμη: Δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο Σπύρος Δανέλλης