Ελάτε και εσείς στο «Ανοιξιάτικο Πανηγύρι της Αγάπης»

Ελάτε και εσείς στο «Ανοιξιάτικο Πανηγύρι της Αγάπης»

Μαζί μπορούμε να στηρίξουμε το «Εργαστήρι» και να χτίσουμε όλοι μαζί ένα σπίτι, που θα στεγάσει με ασφάλεια και αξιοπρέπεια συνανθρώπους μας.

Με έτος ίδρυσης το 1978, ο φιλανθρωπικός Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Το Εργαστήρι, αποτελεί έναν από τους παλαιότερους φορείς στην Ελλάδα που φροντίζει για την κοινωνική ένταξη και τη διασφάλιση μιας αξιοπρεπούς διαβίωσης για ενήλικα άτομα με ελαφρά και μέση νοητική υστέρηση στην Ελλάδα.

Βασικό άξονα δραστηριοποίησης για «Το Εργαστήρι» αποτελεί η διά βίου μάθηση, η επαγγελματική κατάρτιση των νέων με νοητική υστέρηση και  η προστατευμένη απασχόληση των μη εντάξιμων ατόμων που υλοποιείται στα πλαίσια των έντεκα (11)  προστατευμένων παραγωγικών εργαστηρίων, εντός των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου.

Το εργαστήρι σας προσκαλεί στο «Ανοιξιάτικο Πανηγύρι της Αγάπης», ελάτε να στηρίξουμε το «Εργαστήρι» και να χτίσουμε όλοι μαζί ένα σπίτι, που θα στεγάσει με ασφάλεια και αξιοπρέπεια συνανθρώπους μας, με διαφορετικότητα, ευαισθησία και τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, στο Πλαίσιο του προγράμματος Εθελοντισμού εργαζομένων «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ», στηρίζει το έργο του Συλλόγου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Οι εθελοντές της εταιρίας θα δώσουν, για άλλη μια φορά, δυναμικό «παρών».

Διαβάστε ακόμα:

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία «ψηφίζει» Ελλάδα

Το καλοκαίρι της Εθνικής Λυρικής Σκηνής