«Η Ελλάδα να βαδίσει ενωμένη», το μήνυμα του Πάνου Καμμένου

«Η Ελλάδα να βαδίσει ενωμένη», το μήνυμα του Πάνου Καμμένου

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας κυβέρνησης εθνικής ενότητας μετά τις επικείμενες εκλογές.

«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για την Ελλάδα. Μια σημαντική μέρα γιατί η παρένθεση Βενιζέλου- Σαμαρά τελείωσε. Το δίδυμο αυτό που παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της χώρας, το δίδυμο που δέχθηκε να κυβερνάται η χώρα μέσω e-mail και με εντολές από την τρόικα, αποχωρεί πλέον με την ψήφο των Ελλήνων βουλευτών, από την κυβέρνηση», ανέφερε μετά το τέλος της τρίτης άκαρπης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

«Από εδώ και πέρα οι Έλληνες πρέπει να ενωθούν, οι θεωρίες των δύο άκρων, οι μηχανισμοί προβοκάτσιας, η διασπορά ειδήσεων, οι εκβιασμοί κλείσανε. Η Ελλάδα πρέπει να βαδίσει ενωμένη προκειμένου να επανακτήσει την εθνική της κυριαρχία άμεσα», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος, ζητώντας «να εφαρμοστεί το Σύνταγμα και η Δημοκρατία, να γίνουν εκλογές σε ήρεμο κλίμα και να σχηματιστεί μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, η οποία δεν θα εκτελεί εντολές ξένων, αλλά τις εντολές του ελληνικού λαού».

«Να προχωρήσουμε σε μια νέα πολιτική, μια πολιτική η οποία δεν θα οδηγεί τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση. Δεν θα οδηγεί τη μεσαία τάξη στη διάλυση. Δεν θα οδηγεί την ανεργία σε ποσοστά τέτοια που υποχρεώνει τους νέους μας να φύγουνε. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ήμασταν οι ρυθμιστές, και αύριο θα είμαστε οι εγγυητές για τη δημιουργία αυτής της κυβέρνησης», τόνισε ο πρόεδρος των ΑνΕλ και συμπλήρωσε:

«Προασπιστήκαμε αυτά που υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό μέχρι τέλους. Και το ίδιο θα κάνουμε στην επόμενη κυβέρνηση. Για μας οι “κόκκινες” γραμμές, δεν είναι διαπραγματεύσιμες. Οι υποσχέσεις προς τον ελληνικό λαό δεν είναι προεκλογικές. Αποτελούν την εγγύηση για το αύριο. Θα είμαστε οι θεματοφύλακες των αρχών και των αξιών της Δημοκρατίας, του Συντάγματος και της προστασίας των πολιτών. Θα πρέπει να καταλάβουν, πλέον, ότι η ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων δεν παραδίδεται σε κανέναν τραπεζίτη. Θα συνεργαστούμε με όλους τους Έλληνες με τις δικές μας αρχές, απόψεις, ιδέες και κόκκινες γραμμές. Ζητάμε -αφού απηλλάγη ο τόπος από τους δύο που υπογράφανε προσωπικές επιστολές προς τη Μέρκελ- την εθνική ενότητα όλων των δυνάμεων του τόπου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παρακολουθείστε LIVE στο FortuneGreece.com όλες τις πολιτικές εξελίξεις