Έλληνας ο νέος Vice President της Lenovo Business Group Δυτικής Ευρώπης

Έλληνας ο νέος Vice President της Lenovo Business Group Δυτικής Ευρώπης

Ο Αντώνης Μπαρούνας προέρχεται από τη Sony, στη οποία κατείχε διάφορες θέσεις από το 2007.

Το Mobile Business Group της Lenovo ανακοίνωσε ότι ο Αντώνης Μπαρούνας αναλαμβάνει τη θέση του vice president για την περιοχή της Δυτικής Ευρώπης.

Ο Αντώνης Μπαρούνας προέρχεται από τη Sony, στη οποία κατείχε διάφορες θέσεις από το 2007, συμπεριλαμβανομένης και αυτής του vice president για την Ευρώπη, καθώς και του head of global customer units.

Με περισσότερα από είκοσι χρόνια εμπειρίας στον κλάδο καταναλωτικών προϊόντων, ξεκίνησε την καριέρα του στην HP και συνέχισε για 14 χρόνια στην εταιρεία Wrigley, κατέχοντας διάφορες θέσεις, συμπεριλαμβανομένης και αυτής του regional managing director για τη Νότια Ευρώπη, πριν ξεκινήσει η συνεργασία του με τη Sony το 2007.

«Στη Lenovo, εστιάζουμε στη παροχή πραγματικής καινοτομίας, προκαλώντας το status quo στην αγορά smartphone και αναπτύσσοντας premium προϊόντα, προσιτά σε όλους. Το όραμά μας είναι να γίνουμε ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone παγκοσμίως. Ο Αντώνης, γίνεται μέλος της ομάδας μας σε μια εξαιρετικά συναρπαστική περίοδο για την εταιρεία, ενσωματώνοντας τη μεγάλη του εμπειρία στον τομέα των προϊόντων τεχνολογίας, η οποία θα μας βοηθήσει να αυξήσουμε συνολικά το μερίδιο αγοράς μας στη Δυτική Ευρώπη», όπως δήλωσε ο Oliver Ebel, vice president & general manager του Mobile Business Group την Lenovo για την περιοχή EMEA.