Ελληνικές επιχειρήσεις δίνουν το παρόν στην Έκθεση τροφίμων και ποτών

Ελληνικές επιχειρήσεις δίνουν το παρόν στην Έκθεση τροφίμων και ποτών

Μια έκθεση αποκλειστικά για τρόφιμα και ποτά διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo από τις 14 έως τις 16 Μαρτίου.

Διακόσιες ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους αύριο στην 23η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Detrop Boutique Show Athens» αντιπροσοπεύοντας τη χώρα μας μπροστά στους αγοραστές που έρχονται από άλλες χώρες της Ευρώπης όπως η Γερμανία, Βουλγαρία, Σουηδία, Ουγγαρία, Γαλλία, Ρωσία, Κύπρο και πΓΔΜ.

Η έκθεση που ξεκινάει αύριο στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi και θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Μαρτίου, διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo και απευθύνεται μόνο σε εμπορικούς επισκέπτες και επαγγελματίες.

Εκπρόσωποι των ελληνικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν στη διοργάνωση, θα πραγματοποιήσουν περισσότερες από 150 προκαθορισμένες συναντήσεις με τους προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες, που δραστηριοποιούνται -μεταξύ άλλων- σε διανομή, εισαγωγή, χονδρεμπόριο και λιανική πώληση τροφίμων-ποτών σε μεγάλες ξένες αγορές.

Διαβάστε ακόμα: Eurobank: Στην «κόψη του ξυραφιού» η αύξηση κεφαλαίου

Υπενθυμίζεται ότι η Detrop Boutique Show Athens θα φιλοξενήσει και μια καινοτομία, που αφορά τη «χορταστική» εφαρμογή, την «Ελληνική Διατροφική Κληρονομιά», που θα είναι διαθέσιμη στο App Store και στο Google Play και η οποία υλοποιήθηκε, σε συνεργασία με το Google Developers Group Thessaloniki, για την προβολή των εκθετών και των προϊόντων τους (βλ. σχετικό τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αρ. ειδήσης 13763261).

Στη διοργάνωση συμμετέχουν οι Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Βορείου Αιγαίου και Πελοποννήσου, καθώς και πολλοί παραγωγικοί φορείς από όλη τη χώρα.