Ελληνικές γεύσεις με παγκόσμια λάμψη αποκλειστικά στα ΑΒ Βασιλόπουλος

Έξι προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που ανήκουν στις σειρές «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» και «ΑΒ Επιλογή», ξεχώρισαν στο φετινό διαγωνισμό του International Taste Institute.

Η ΑΒ γέμισε αστέρια! Αστέρια με παγκόσμια λάμψη και αξία, τα οποία αντανακλούν την ανώτερη γεύση των γνήσιων ελληνικών προϊόντων, που η εταιρεία φροντίζει να βρίσκετε καθημερινά στα ράφια των καταστημάτων ΑΒ. «Από αυτά τα αστέρια, που μας κάνουν υπερήφανους για τις επιλογές μας, τη στήριξη στους Έλληνες παραγωγούς και την ανάδειξη της γευστικής παράδοσης της χώρας μας.»

Έξι από αυτά τα προϊόντα, τέσσερα από τη σειρά «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» και δύο από τη σειρά «ΑΒ Επιλογή», «λάμπουν» πια ακόμη περισσότερο, καθώς επέστρεψαν με επτά συνολικά χρυσά αστέρια Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Awards) από το φημισμένο διεθνή διαγωνισμό του International Taste Institute (ITI) 2020.

Πρόκειται για τα:

  • «ΑΒ Επιλογή» Κρανιός, SuperiorTaste Award με δύο Αστέρια! Το εξαιρετικά νόστιμο αυτό ψάρι, με αφράτο και τρυφερό ψαχνό, αποτελεί πλούσια πηγή ανόργανων στοιχείων, βιταμίνης D και λιπαρών οξέων που ο οργανισμός μας δεν μπορεί να συνθέσει από μόνος του.
  • «ΑΒ Επιλογή» Κοτόπουλο από Γιαννιώτικες φάρμες «Μαργαρίτα», SuperiorTaste Award με ένα Αστέρι. Το κοτόπουλο μεγαλώνει στην ορεινή περιοχή των Ιωαννίνων με 100% φυτικές τροφές, το 65% των οποίων αποτελεί το καλαμπόκι, που του χαρίζουν αυτήν την ανώτερη γεύση.
  • «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» παξιμάδια Κυθήρων λαδιού, SuperiorTaste Award με ένα Αστέρι. Ιδανικά για κάθε στιγμή της ημέρας, παρασκευάζονται με ελαιόλαδο Κυθήρων και την παραδοσιακή συνταγή του νησιού.
  • «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» κριθαρένιο παξιμαδάκι πετρόμυλου Ασή Γωνιάς Κρήτης, SuperiorTaste Award με ένα Αστέρι. Προέρχεται από ένα από τα ορεινότερα χωριά της Κρήτης και φτιάχνεται όπως τα παλιά τα χρόνια, με αλεύρι κριθαρένιο ολικής άλεσης αλεσμένο σε παραδοσιακό πετρόμυλο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και προζύμι.
  • «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» χυλοπιτάκι Κορίνθου, SuperiorTaste Award με ένα Αστέρι. Ονομαστό για την εξαιρετική του νοστιμιά, παρασκευάζεται με παραδοσιακό τρόπο από σιμιγδάλι, φρέσκα αυγά και φρέσκο παστεριωμένο αγελαδινό γάλα.
  • «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» γλυκός τραχανάς Λαμίας,Superior Taste Award με ένα Αστέρι. Φτιάχνεται με τις πατροπαράδοτες μεθόδους της Φθιώτιδας, από σκληρό σιτάρι και φρέσκο παστεριωμένο πρόβειο γάλα και φημίζεται για την υπέροχη γεύση του.

Απολαύστε και εσείς τα βραβευμένα ελληνικά προϊόντα που θα βρείτε στα καταστήματα ΑΒ, ανάμεσα σε πολλές ακόμη προτάσεις, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη νοστιμιά τους.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για ό,τι θέλεις να είσαι!

Και είναι ωραίο να γεμίζουν με «αστέρια» τα αγαπημένα σου προϊόντα!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.