Η ελληνική στρατηγική ταξιδεύει στο Παρίσι

Η ελληνική συμμέτοχη διεκδικεί διάκριση στον παγκόσμιο διαγωνισμό μάρκετινγκ L’oreal Brandstorm 2014.

Η Σοφία Βαλάρη, η Μαριλένα Κρασάκη και ο Σωκράτης Χαρίσης …ή αλλιώς The Illusionists team, είναι η ομάδα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών που εκπροσωπεί την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό του διαγωνισμού L’Oreal Brandstorm 2014.

Το L’Oreal Βrandstorm εδώ και 22 χρόνια έχει ως στόχο να αναδείξει ιδέες και ταλέντα στο χώρο του marketing. Κάθε χρόνο, φοιτητές από όλο τον κόσμο καλούνται να σχεδιάσουν από το μηδέν ένα νέο προϊόν καθώς και όλη την επικοινωνιακή του καμπάνια, για ένα brand του ομίλου L’Oreal. Φέτος, είναι η σειρά της Kiehl’s, εταιρεία που ιδρύθηκε το 1851 στη Νέα Υόρκη και ειδικεύεται στα υψηλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας και μαλλιών.

Στις 12 Ιουνίου στο Παρίσι, η The Illusionists team εκπροσωπώντας την Ελλάδα, διεκδικεί μια από τις 3 πρώτες θέσεις ανάμεσα σε 45 χώρες. Οι διακρίσεις αυτές αφορούν στην καινοτομία τόσο του προϊόντος όσο και της επικοινωνιακής του στρατηγικής.

Παράλληλα, διαγωνίζεται και για το βραβείο People’s Choice Award. Το βραβείο αυτό έχει αποκλειστικό στόχο να αναδείξει τη χώρα και το πανεπιστήμιο κάθε ομάδας, μέσω της δημιουργίας μιας αφίσας. Η αφίσα κάθε χώρας αναρτάται στην επίσημη σελίδα L’Oreal Brandstorm στο Facebook και για να αναδειχθεί νικητήρια πρέπει να συγκεντρώσει τα περισσότερα likes στο διάστημα από 26/5 έως και 6/6.

Πως μπορείτε να μας υποστηρίξετε στο People’s Choice Award:

1) Κάνοντας like στην αφίσα από την επίσημη Facebook σελίδα του L’Oreal Brandstorm

2) Κάνοντας share την αφίσα

3) Δίνοντας δημοσιότητα στην ενέργειά αυτή

Διαβάστε ακόμα:

Φορολογία και Χρηματοδότηση Νέων Επιχειρήσεων

Διακόσια δευτερόλεπτα δημοσιότητας για ευρωπαϊκά start-ups

Το μέλλον της κοινωνικής επιχειρηματικότητας είναι εδώ