Έλον Μασκ: Είναι καιρός ο Τραμπ να κρεμάσει το καπέλο του και ένα ηλιοβασίλεμα να σαλπάρει 

Έλον Μασκ: Είναι καιρός ο Τραμπ να κρεμάσει το καπέλο του και ένα ηλιοβασίλεμα να σαλπάρει 
epa08855472 SpaceX owner and Tesla CEO Elon Musk poses after arriving on the red carpet for the Axel Springer award, in Berlin, Germany, 01 December 2020. EPA/HANNIBAL HANSCHKE / POOL Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Να μη θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για πρόεδρος ζήτησε από τον Ντόναλντ Τραμπ ο Ελον Μασκ, προτρέποντάς τον να «σαλπάρει ένα ηλιοβασίλεμα»

Σύμφωνα με το Bloomberg, η κίνηση του δισεκατομμυριούχου έρχεται προφανώς για να ανοίξει δρόμο στον κυβερνήτη της Φλόριντα Ron DeSantis, τον οποίο υποστηρίζει. 

«Δεν τον μισώ, αλλά είναι καιρός ο Τραμπ να κρεμάσει το καπέλο του και να σαλπάρει στο ηλιοβασίλεμα. Οι Δημοκρατικοί θα πρέπει επίσης να σταματήσουν την επίθεση – μην το κάνετε έτσι, ώστε ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει ο Τραμπ να είναι να ανακτήσει την Προεδρία», έγραψε σε ένα tweet του.

Σε μια σειρά από tweets προς τους 100 εκατομμύρια ακολούθους του το βράδυ της Δευτέρας, ο Μασκ επεσήμανε ότι ο Τραμπ, σήμερα 76 ετών, θα είναι 82 ετών στο τέλος της δεύτερης θητείας και «αυτό είναι πολύ, για να είναι διευθύνων σύμβουλος σε οτιδήποτε, πόσο μάλλον για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής». Είπε επίσης ότι υπήρχε «πολύ δράμα» όταν ο Τραμπ ήταν στην εξουσία.