Έλον Μασκ: «Κάνιε, έχεις την πλήρη υποστήριξή μου!»

Έλον Μασκ: «Κάνιε, έχεις την πλήρη υποστήριξή μου!»
epa07991626 Tesla CEO Elon Musk attends the awarding ceremony of 'Das Goldene Lenkrad' (lit. the Golden Steering Wheel) in Berlin, Germany, 12 November 2019. For the 43rd time, the weekly 'BILD am SONNTAG' and the European AUTO BILD Group award the Europe's most important car prize - 'The Golden Steering Wheel'. EPA/CLEMENS BILAN Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Έλον Μασκ δήλωσε πως θα στηρίξει την υποψηφιότητα του μουσικού παραγωγού και επιχειρηματία για τον Λευκό Οίκο.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση που έκανε ο Κάνιε Γουεστ, πως βάζει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ, ο νοτιοαφρικανός μεγιστάνας και ιδρυτής των Space X και Tesla, Έλον Μασκ, δήλωσε πως θα στηρίξει την υποψηφιότητα του μουσικού παραγωγού και επιχειρηματία για τον Λευκό Οίκο. «Έχεις την πλήρη υποστήριξή μου», έγραψε ο Μασκ στα σχόλια.

Πρόσφατα, οι δύο άνδρες είχαν συναντηθεί και ο Γουέστ είχε αναρτήσει μια φωτογραφία που έγινε viral.

Ο κατά κόσμον Κάνιε Ομάρι Γουέστ είναι 43 ετών και κατά την διάρκεια της μουσικής του καριέρας έχει κερδίσει 21 βραβεία Grammy, με 69 υποψηφιότητες. Η προσωπική του περιουσία εκτιμάται στα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Γεννήθηκε στην Ατλάντα το 1977 και μεγάλωσε στο Σικάγο. Μετά το καλλιτεχνικό σχολείο Polaris Art Highschool, σπούδασε στο πολιτειακό πανεπιστήμιο του Σικάγο και στην Αμερικανική ακαδημία Τέχνης. Στις αρχές του 2000 ξεκίνησε να εργάζεται για την Roc-A-Fella Records, και ταυτίστηκε ως μουσικός παραγωγός με επιτυχίες καλλιτεχνών όπως ο Jay Z και η Alicia Keys. Το 2014 παντρεύτηκε την Κιμ Καρντάσιαν με την οποία έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Σύμφωνα με την ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes, ο Κάνιε Γουέστ είναι ο μουσικός με την υψηλότερη αμοιβή για το 2020 και ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος σελέμπριτι συνολικά, πίσω από ένα άλλο μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν, της Κάιλι, που ήταν στην κορυφή της κύριας λίστας με 590 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Γουεστ, που πρόσφατα έκανε δωρεά 2 εκατομμυρίων δολαρίων στην οικογένεια Φλόιντ- είναι στο Νο 2 με 170 εκατομμύρια δολάρια, πολύ μπροστά από τον επόμενο μουσικό, τον Έλτον Τζον.