Εμφανίστηκε να τρέμει και πάλι η Άνγκελα Μέρκελ σε δημόσια εμφάνισή της (Βίντεο)

Εμφανίστηκε να τρέμει και πάλι η Άνγκελα Μέρκελ σε δημόσια εμφάνισή της (Βίντεο)
epa07676360 (L-R) German Chancellor Angela Merkel, German President Frank-Walter Steinmeier, outgoing German Minister of Justice Katarina Barley and designated Minister of Justice Christine Lambrecht during the handing over of the certificates of appointment and discharge as Ministers of Justice at Bellevue Palace in Berlin, Germany, 27 June 2019. In an official ceremony German President Frank-Walter Steinmeier signed the certificates of discharge for the Ministry of Justice and approved the certificate of appointment of the new Justice Minister. EPA/CLEMENS BILAN Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Εκπρόσωπός της εμφανίστηκε καθησυχαστικός και δήλωσε ότι η Μέρκελ θα μετάσχει κανονικά στους G20.

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ εθεάθη και πάλι να τρέμει συναντώντας τον πρόεδρο Φρανκ-Βάλτερ Στάινμάιερ σήμερα, σύμφωνα με οπτικό υλικό της συνάντησης που κατέγραψε το Reuters. Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα δύο εβδομάδων που η Άνγκελα Μέρκελ καταλαμβάνεται από τρόμο σε δημόσια εμφάνισή της.

Στις 18 Ιουνίου, η Μέρκελ εμφανίσθηκε να τρέμει κατά την υποδοχή του ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βερολίνο, αλλά τότε είχε αποδοθεί σε αφυδάτωση.

Στο Βερολίνο επικρατούν συνθήκες καύσωνα αυτήν την εβδομάδα.

Η Μέρκελ, 64 ετών, παρευρισκόταν στην τελετή αποχώρησης της υπουργού Δικαιοσύνης Καταρίνα Μπάρλεϊ, η οποία εγκαταλείπει την θέση της για να αναλάβει τα καθήκοντα του ευρωβουλευτή στο Κοινοβούλιο.

Ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου δήλωσε ότι η Άνγκελα Μέρκελ θα παραστεί αργότερα στην τελετή ανάληψη των καθηκόντων του νέου υπουργού Δικαιοσύνης. Σε ερώτηση για το αν η καγκελάριος θα συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής της G20 στην Ιαπωνία απάντησε: «Όλα θα γίνουν κατά το πρόγραμμα. Η καγκελάριος είναι καλά».

Δείτε ακόμη: Η Άνγκελα Μέρκελ εμφανίστηκε να τρέμει – Ανησυχία για την υγεία της (ΒΙΝΤΕΟ)