Ένα αριστούργημα της ζωγραφικής στο κρεβάτι σας

Έτσι, μπορείτε να δείτε από την άνεση του υπνοδωματίου σας τον πίνακα «Νούφαρα, ήλιος που δύει» που ζωγράφισε ο Κλοντ Μονέ, μεταξύ άλλων.

Η National Gallery του Λονδίνου φιλοξενεί πάνω από 2.300 έργα τέχνης (από τα μέσα του 13ου αιώνα έως τον 20ο). Τώρα, βάζοντας το χέρι βαθιά στην τσέπη, μπορείτε να κοιμάστε με ένα από αυτά τα έργα: παραγγέλνοντας κρεβάτι με έργο της επιλογής σας από τη συλλογή της National Gallery στο κεφαλάρι.

Τη δυνατότητα αυτή προσφέρει η συνεργασία του οίκου κρεβαιών πολυτελείας Savoir Beds με τη National Gallery, από την οποία προέκυψε η σειρά «National Gallery Collection» του οίκου. Δίνει τη δυνατότητα να τυπωθεί οποιοδήποτε έργο ζωγραφικής της συλλογής σε βελούδο, λινό ή βαμβακερό και να τοποθετηθεί χειρωνακτικά ως ταπετσαρία σε ένα από τα κρεβάτια του Savoir Beds.

claude-monet-bed-s1-1024x512

Το τύπωμα των έργων τέχνης αναλαμβάνει ο ειδικός σε αυτό Βρετανός Άντριου Μάρτιν, χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία. Το print συνοδεύεται από πλακέτα με λεπτομέρειες για το έργο και τον δημιουργό του. Κάθε παραγγελία εγκρίνεται από τη National Gallery, για να βεβαιώσει ότι το σχέδιο σέβεται την ταυτότητα ενός από τα μεγαλύτερα ιδρύματα τέχνης στον κόσμο.

Έτσι, μπορείτε να δείτε από την άνεση του κρεβατιού σας τον πίνακα «Νούφαρα, ήλιος που δύει» που ζωγράφισε ο Κλοντ Μονέ. Ή, το «Σκηνή ναυτική, με ένα ολλανδικό γιωτ να σημαίνει χαιρετισμό» του Γιαν βαν ντε Κάπελε (17ος αιώνας). Ή ακόμα το «Ο πόλεμος του Έρωτα με την Παρθενία» του Γκεράρντο ντι Τζοβάνι ντελ Φόρα (15ος αιώνας).