Ένα αθλητικό παπούτσι 18 καρατίων!

Ένα αθλητικό παπούτσι 18 καρατίων!

Στο κατάστημα Harvey Nichols ένα μόνο ζευγάρι θα ξεχωρίζει πλέον!

Οι εποχές που τα αθλητικά παπούτσια ήταν μόνο για το γυμναστήριο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Κάποτε θεωρούταν αδιανόητο για μια γυναίκα να πάει για βόλτα ή ακόμα και στη δουλειά της με αθλητικά παπούτσια, σήμερα όμως το «κατεστημένο» αυτό έχει γκρεμιστεί και οι μεγαλύτεροι μόδιστροι τα έχουν συμπεριλάβει στις κολεξιόν τους κατά το παράδειγμα του Karl Lagerfeld.

Η εταιρεία Buscemi με έδρα το Λος Άντζελες προχώρησε ένα βήμα παρά κάτω συνδυάζοντας την άνεση των αθλητικών και την αγάπη των γυναικών για τα κοσμήματα. Το αποτέλεσμα; Ένα παπούτσι… 18 καρατίων!

Πρόκειται για ένα χρυσό μποτάκι με λεπτομέρειες στο χέρι και ιδανικό για καθημερινή χρήση, σύμφωνα με τους σχεδιαστές. Η σόλα του παπουτσιού έχει υποστεί επεξεργασία ώστε το χρώμα να μην αλλοιωθεί με το περπάτημα και τη χρήση.

Τα παπούτσια έχουν φτιαχτεί από το καλύτερο δέρμα της Ιταλίας από τους ειδικούς στην Civitanova και είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: κίτρινο χρυσό , ασήμι και ροζ χρυσό.

Τα «πολύτιμα» αθλητικά παπούτσια θα είναι διαθέσιμα από την επόμενη εβδομάδα και η τιμή τους θα ανέρχεται στις 810 λίρες.
Για όσους ενδιαφέρεστε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τη link: harveynichols.com