Ένα ξεχωριστό «MINI» για τον γάμο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Ένα ξεχωριστό «MINI» για τον γάμο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Το όχημα κατασκευάστηκε ειδικά για την περίσταση και μετά τον γάμο θα χαριστεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η «MINI» θα τιμήσει το γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle με ένα μοναδικό μοντέλο ειδικά σχεδιασμένο για την συγκεκριμένη περίσταση. Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο θα δοθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του ζευγαριού για να βγει σε δημοπρασία.

Πρόκειται για ένα βαμμένο σε Crystal White μοντέλο, το οποίο έχει διακοσμητικές ρίγες σε silver-blue, οι οποίες χαρίζουν στο αμάξωμα μία ιδιαίτερη εμφάνιση, ενώ η μαύρη λωρίδα που αγκαλιάζει το αυτοκίνητο φέρει μπλε ματ ασημί φινίρισμα. Το πλαίσιο της εξαγωγικής μάσκας είναι από χρώμιο, οι λαβές θυρών και τα πλαίσια των προβολέων και των πίσω φώτων ολοκληρώνονται με ένα blue-black διάφανο βερνίκι και οι μεταλλικές ζάντες είναι ματ dark-blue.

Το εσωτερικό διαθέτει ένα πολύχρωμο φινίρισμα στην οροφή που το έχουν επιμεληθεί με το χέρι και συνδυάζει στοιχεία από τις εθνικές σημαίες του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μικρά ονόματα του γαμπρού και της νύφης, όπως και η ημερομηνία του γάμου και ευχές προς τους νεόνυμφους έχουν προστεθεί στη μεγάλη διακοσμητική λωρίδα μπροστά από το κάθισμα του συνοδηγού.

Ξεχωριστό στοιχείο της καμπίνας είναι η χειροποίητη οροφή, η οποία φέρει μία αφηρημένη εκδοχή της σημαίας Union Jack στη μία πλευρά και την αποτύπωση της Αμερικανικής σημαίας (Stars & Stripes) με διάτρητες επιφάνειες και ραφές στην άλλη πλευρά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ