Ένας doctoranytime.gr για κάθε γυναίκα!

Ένας doctoranytime.gr για κάθε γυναίκα!

Η εταιρεία βοηθά κάθε γυναίκα να είναι υγιής και όμορφη anytime.

Ο γάμος, όταν έρχεται ένα παιδί, η στιγμή που διεκδικείς την πολυπόθητη δουλειά, η στιγμή που διεκδικείς τον έρωτα της ζωής σου… υπάρχουν αυτές οι στιγμές στη ζωή μιας γυναίκας, οι τόσο σημαντικές που «επιβάλλουν» στη γυναίκα να φροντίσει τον εαυτό της περισσότερο.

Οι άνθρωποι του doctoranytime.gr πιστεύουν ότι κάθε στιγμή είναι σημαντική στη ζωή σου και γι’ αυτό είναι πάντα δίπλα σου! Με τους καλύτερους γιατρούς σε βοηθούν και σε προκαλούν να φροντίζεις τον πολύτιμο εαυτό σου κάθε μέρα!

“Anytime is the right time to take care of you!”

Ξεκίνα από τώρα. Το doctoranytime.gr σου δίνει την αφορμή προσφέροντάς σου ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού, σε γιατρούς 5 βασικών ειδικοτήτων που συνδέονται με την ομορφιά αλλά και τη ψυχική και σωματική υγεία της γυναίκας, που θα σε οδηγήσουν στον καλύτερό σου εαυτό!

H Shiseido, συμμετέχοντας ενεργά στην καμπάνια προσφέρει δωρεάν περιποίηση προσώπου και μακιγιάζ στο Shiseido Experience Center, σε συνεργασία με το doctoranytime.gr.

Βρες τον κατάλληλο γιατρό που θα σε φροντίσει και κλείσε το ραντεβού σου online, γρήγορα και απλά μέσω του doctoranytime.gr στο 215 505005 και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.doctoranytime.gr/Happywoman!